Facebook Pixel Μπράβο ρε Αστέρα: Φουλ για τους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις!
| 2014-11-07 21:36:00

Μπράβο ρε Αστέρα: Φουλ για τους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις!

Μπράβο ρε Αστέρα: Φουλ για τους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις!

Οι τέσσερις βαθμοί στα επόμενα δύο παιχνίδια του ομίλου μπορεί να μην αρκετοί για να δώσουν την πρόκριση στον Αστέρα, μπορούν όμως να τού προσφέρουν την... πρόκριση σε όμιλο του Europa League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα αν ο Αστέρας καταφέρει και συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με την Μπεσίκτας και τον εκτός με την Παρτιζάν, μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων (αν δηλαδή χάσει η Μπεσίκτας στο τελευταίο της ματς με την Τότεναμ) να πανηγυρίσει την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό, όμως, ο Αστέρας με τους τέσσερις βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες θα έχει ένα πολύ σημαντικό όφελος για την επόμενη ευρωπαϊκή συμμετοχή του.

 

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Αστέρας καταφέρει και πάρει μία νίκη και έστω μία ισοπαλία στους δύο αγώνες με Τότεναμ και Παρτιζάν, θα προσθέσει τρεις πόντους στον δείκτη του στην UEFA. Και πιθανότατα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις των προκριματικών γύρων του Europa League!

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό θα είναι αυτό για τον σύλλογο σε σχέση με την ευρωπαϊκή πορεία του τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τις επόμενες. Καταρχάς, στην προσπάθειά του να επιστρέψει σε όμιλο της διοργάνωσης, θα βρει απέναντί του πιο εύκολες ομάδες και δεν θα χρειαστεί υπερβάσεις τύπου Μάιντς.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη τη φετινή περίοδο ο Αστέρας ξεκίνησε με δείκτη λίγο μεγαλύτερο του οχτώ, ωστόσο με όσα έχει πετύχει τον έχει εκτοξεύσει στο 11,066. Με τέσσερις βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες θα φτάσει τους πόντους που χρειάζεται ώστε να είναι στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις των προκριματικών. 

Για αυτό και οι αγώνες με Μπεσίκτας και Παρτιζάν είναι τόσο κρίσιμοι για φέτος, αλλά και για του χρόνου. Εκτός αν για τη νέα χρονιά ο Αστέρας μάς ετοιμάζει κανένα Champions` League...

ΠΗΓΗ: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags