Facebook Pixel Το σχόλιο του Τσάρλυ για Εθνική και Ρανιέρι
| 2014-11-15 16:55:00

Το σχόλιο του Τσάρλυ για Εθνική και Ρανιέρι

Το σχόλιο του Τσάρλυ για Εθνική και Ρανιέρι

Αυτή τη φορά ο Ρανιέρι είχε άλλοθι.

Ο Ρανιέρι χρησιμοποίησε ό,τι καλύτερο είχε στη διάθεσή του. Εχει αναμφισβήτητα μεγάλη ευθύνη που η Εθνική μας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και αντιμετώπισε τα Φερόε γεμάτη άγχος. Στο χθεσινό παιχνίδι όμως κατέβασε μια απόλυτα λογική ενδεκάδα και έβγαλε στη φόρα τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν έκανε λάθη, χρησιμοποίησε βάσει φόρμας ό,τι καλύτερο είχε διαθέσιμο και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως δεν είναι σε θέση να αναλάβουν ευθύνες. Μικροί αθλητές που πλούτισαν εύκολα πριν καν ολοκληρωθούν σαν ποδοσφαιριστές.

Παιδιά που όλα αυτά τα χρόνια έμαθαν να κρύβονται πίσω από τους Καραγκούνη, Κατσουράνη. Στην Εθνική υπήρχαν τα εύκολα θύματα. Για ό,τι και να συνέβαινε έφταιγαν οι Καραγκούνης, Καστσουράνης. Ακόμα και στις επιτυχίες δέχονταν κριτική επειδή δεν έρχονταν αυτές με όμορφο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές για να εκτιμήσεις κάτι που έχεις πρέπει να το χάσεις.

Και πλέον βλέπουμε την Εθνική μας πόσο γυμνή είναι χωρίς τις μεγάλες προσωπικότητες. Μετά το παιχνίδι με τη Β. Ιρλανδία και εγώ έκανα το λάθος και στάθηκα μόνο στο 4-2-4 του Ρανιέρι. Σίγουρα ο Ιταλός τεχνικός είχε τεράστια ευθύνη, όμως ήταν συνολικό λάθος των δημοσιογράφων που προσφέραμε για ακόμη μία φορά εύκολο άλλοθι.

Δώσαμε με τα γραφόμενά μας το δικαίωμα να κρυφτούν πίσω από τα λάθη του Ρανιέρι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να βγουν μπροστά, να βγάλουν προσωπικότητα και αυτοί δεν θέλησαν να πάρουν ευθύνες. Σίγουρα προπονητής που σε 4 αγώνες έχει μόλις 1 βαθμό και χάνει από τα Φερόε πρέπει να φύγει, όμως στον αγώνα με τα Φερόε αποδείχθηκε πως δεν φταίει μόνο ο προπονητής.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρόστερ που έχουμε και στη νοοτροπία παιδιών που έγιναν πλούσιοι δίχως να έχουν μάθει τα βασικά του αθλήματος, επειδή παίζουν ποδόσφαιρο την εποχή που το άθλημα έφυγε από τους προπονητές και πήγε στους μάνατζερ. Ο Ρανιέρι πρέπει να φύγει, αλλά δυστυχώς στις εθνικές ομάδες δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές ούτε αποδεσμεύσεις.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags