Facebook Pixel Αυτό που θα κάνει ο Σαρρής θα προκαλέσει οργή!
| 2014-11-17 11:30:00

Αυτό που θα κάνει ο Σαρρής θα προκαλέσει οργή!

Αυτό που θα κάνει ο Σαρρής θα προκαλέσει οργή!

Την ώρα που όλοι βράζουν μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε και την κατάντια της γαλανόλευκης, δεν φαντάζεστε τι είναι έτοιμος να κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Αν νομίζετε ότι ο Γιώργος Σαρρής διαθέτει την ευθιξία να παραιτηθεί για την ήττα-ντροπή από τα Νησιά Φερόε ακολουθώντας τον δρόμο του Κλαούντιο Ρανιέρι είστε πολύ γελασμένοι.

Μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ να άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ελληνικής ομοσπονδίας δηλώνοντας ότι θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, ο Σαρρής προτίθεται να συνεχίσει στο πόστο του και μάλιστα λέγεται ότι για να το πετύχει αυτό θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ προκειμένου να εξαντλήσει τη θητεία του που λήγει το 2016!

Βεβαίως μία τέτοια εξέλιξη αναμένεται να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία θεωρεί υπαίτιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την κατάντια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags