Facebook Pixel "Είμαι ευτυχισμένος στην Άρσεναλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-11-17 23:09:00

"Είμαι ευτυχισμένος στην Άρσεναλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Είμαι ευτυχισμένος στην Άρσεναλ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Τζόελ Κάμπελ δυσαρεστημένο στην Άρσεναλ και είχαν αρχίσει να φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός διέψευσε τα πάντα!

Ο 22χρονος παίκτης μίλησε σε live video-blog και ξεκαθάρισε οτι παρότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους "κανονιέρηδες" είναι ευχαριστημένος στο Λονδίνο...

Αναλυτικά:

Για το αν είναι θυμωμένος που δεν παίζει; "Δεν είναι αλήθεια όσα λέγονται. Είμαι πολύ ήρεμος και δεν έχω θυμώσει. Προφανώς, θα ήθελα να παίζω περισσότερο, όμως αυτό είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συνεχίζω να προπονούμαι και να περιμένω την ευκαιρία μου, ξέρω πόσο ανταγωνιστική ομάδα είναι η Άρσεναλ. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο με πολλούς σημαντικούς παίκτες. Πρέπει να έχω υπομονή, να συνεχίσω να προπονούμαι και ξέρω ότι η ευκαιρία μου θα έρθει και θα πρέπει να την εκμεταλλευτώ μόλις μου δοθεί».

Πόσα έχεις μάθει από τον Αρσέν Βενγκέρ;

«Πολλά. Είναι ένας προπονητής που έχει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και την ομάδα. Μαθαίνω από αυτόν και τους συνεργάτες του, κάθε μέρα στην προπόνηση. Δίνω τα πάντα για να είμαι καλύτερος παίκτης κάθε μέρα».

Πόσα έχεις μάθει από τους συμπαίκτες σου;

«Πάρα πολλά. Η αλήθεια είναι πως η συνεργασία με αυτούς τους υπέροχους ποδοσφαιριστές, αποτελεί για μένα έμπνευση. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα, να μάθω από τις προπονήσεις, παρατηρώ τους συμπαίκτες μου και έχω αφήσει καλές εντυπώσεις. Οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμε με αυτά που κάνω στην προπόνηση και κάθε φορά που πατώ το χορτάρι, νιώθω άνετα με αυτό που κάνω και ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες να συνεχίσω να μεγαλώνω ως ποδοσφαιριστής».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags