Facebook Pixel Οι ομάδες της Football League... θέλουν μπάλα το ΣΚ!
| 2014-11-18 21:46:00

Οι ομάδες της Football League... θέλουν μπάλα το ΣΚ!

Οι ομάδες της Football League... θέλουν μπάλα το ΣΚ!

Με ανακοίνωσή τους ζητάνε από την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές για το Σαββατοκύριακο και δίνουν εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων...

Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων παίρνουν οι ομάδες της Football League και ζητούν από την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές ώστε η προσεχής αγωνιστική να διεξαχθεί κανονικά.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα στην άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό ζητά από την Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής ημέρας.

Τα μέλη της Ένωσης, οι Πρόεδροι των ΠΑΕ δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.

Πέρα των ανωτέρω, ομόφωνα το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε όπως ζητήσει από την Ε.Π.Ο. να προβαίνει πλέον σε κλήρωση και όχι σε ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags