Facebook Pixel Ζήτησε υπογραφές η Σούπερ Λιγκ – αρνητικά απάντησε ο ΠΑΟΚ!
| 2014-11-18 22:40:00

Ζήτησε υπογραφές η Σούπερ Λιγκ – αρνητικά απάντησε ο ΠΑΟΚ!

Ζήτησε υπογραφές η Σούπερ Λιγκ – αρνητικά απάντησε ο ΠΑΟΚ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Λίγκα. Διαβάστε τι ζήτησε από τις ομάδες σχετικά με τους διαιτητές, τα ΜΜΕ και την συνέχεια και ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Δικεφάλου.

Ρεπορτάζ από το Paok24.com:
 

Άλλα σχέδια είχαν οι «εγκέφαλοι» της λίγκας που τελικά δεν προγραμμάτισαν συμβούλιο και προσπάθησαν να αλλάξουν το κλίμα(!) μέσα από μία επιστολή την οποία ζητούσαν να υπογράψουν όλες οι ΠΑΕ.  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπέγραψε ένα έγγραφο το οποίο χαρακτηρίστηκε ανούσιο.

 

Μέσα από αυτό το έγγραφο οι διοικούντες της λίγκας ζητούσαν από τις ομάδες να προσυπογράψουν ένα αίτημα προς την δικαιοσύνη για να επιληφθεί άμεσα της επίθεσης στον διαιτητή Ζωγράφο, έτσι ώστε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. (Για τις περασμένες επιθέσεις δεν γίνονταν λόγος...).

Το δεύτερο που ήθελε η λίγκα να υπογραφεί, αφορούσε μία δέσμευση των ομάδων να κάνουν τα πάντα για την αποκλιμάκωση της κρίσης και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί κατά των διαιτητών.

 

Υπήρχε και τρίτος όρος που βόλευε τον Ολυμπιακό και πήγε να περάσει μέσω της λίγκας, όπου ηγείται παράγοντας της συγκεκριμένης ομάδας.

Ήθελαν από τις ΠΑΕ να υπογράψουν αίτημα προς τα ΜΜΕ να σταματήσουν τις κρίσεις και την «στοχοποίηση»  (έτσι την χαρακτήριζαν) των διαιτητών!

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε αυτή την παμπόνηρη προσπάθεια που θυμίζει την προπέρσινη απόφαση να μην παίρνουν θέση οι παράγοντες και οι ΠΑΕ για την διαιτησία, κάτι που καταρρίφθηκε αργότερα…

 

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γνωστοποιήσει τις δικές της προτάσεις αύριο το πρωί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags