Facebook Pixel Ο ΑΠΟΕΛ τι σου έφταιγε ρε Μέσι;
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-26 00:39:00

Ο ΑΠΟΕΛ τι σου έφταιγε ρε Μέσι;

Ο ΑΠΟΕΛ τι σου έφταιγε ρε Μέσι;

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με το χατ - τρικ στο 4-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, προσπερνώντας τον Ραούλ.

Με τον Μέσι να γράφει ιστορία, να κάνει χατ – τρικ, να φτάνει τα 74 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης προσπερνώντας τον Ραούλ που είχε 72, η Μπαρτσελόνα πέρασε... αέρα με 0-4 από την Κύπρο νικώντας εύκολα τον ΑΠΟΕΛ.

Από πολύ νωρίς πάντως φάνηκε πως η βραδιά θα ήταν δύσκολη για τους Κύπριους, αφού μόλις στο 3' ο Μέσι έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν και να παίζουν στο... μισό γήπεδο και τελικά στο 27΄ο Σουάρες με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Αυτή ήταν η αρχή...

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μέσι, οποίος στο 38' με προβολή έκανε το 2-0, στο 57' έγραψε το 3-0 με ωραίο τελείωμα και στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Νωρίτερα, στο 69' είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ραφίνια, ενώ στο 84' αποβλήθηκε για τον ΑΠΟΕΛ ο Αμορίν.

Παρά την βαριά ήττα πάντως, ο ΑΠΟΕΛ δεν χάθηκε, αφού η Παρί έστω και δύσκολα νίκησε 3-1 τον Άγιαξ και πλέον όλα θα κριθούν για την πρωτιά στον όμιλο και την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα στην τελευταία αγωνιστική. Ο Άγιαξ με 2 βαθμούς, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ που έχει έναν...

 

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Σέρζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Γκόμες, Βινίσιους (74' Τζιμπούρ), Μοράις, Αλωνεύτης (46' Εφραίμ), Μαντούκα (62' Ντε Βινσέντι), Σέρινταν.

Μπαρσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Άλμπα (62' Αντριάνο), Ράκιτιτς (62' Τσάβι), Μασεράνο, Ραφίνια, Σουάρες (76' Μπουσκέτς), Μέσι, Πέδρο.

Σκόρερ: 27' Σουάρες, 38', 58', 87' Μέσι
Κίτρινες: Καρλάο / Άλβες
Κόκκινες: Αμορίν (2η κίτρινη) / Ραφίνια (2η κίτρινη)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags