Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-12-04 14:52:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

169. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Η Σαράνσκ προέρχεται από τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της, εντός έδρας (1-0) επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Έχει υποστεί μία ήττα και έχει σημειώσει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Παρουσιάζεται δυνατή στο γήπεδό της. Εκτός δράσης είναι ο Εμπεσίλιο (μ). Από την άλλη, η Ντινάμο Μόσχας απέσπασε ισοπαλία (1-1), εκτός έδρας, από τη Ρούμπιν Καζάν. Δεν ήταν πολύ καλή, πάντως, η εμφάνισή της. Συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη. Έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις εξορμήσεις της. Εκτός τέθηκε ο Ντενίσοφ (μ). Τιμωρημένοι είναι οι Τεξέιρα (α) και Γιουσούποφ (μ).

170. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Νίκη Βόλου ηττήθηκε (2-1) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Έχει παράπονα από την διαιτησία. Αν δεν βελτιωθεί σημαντικά, δεν θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Εκτός αποστολής είναι οι Λάουκς (α), Ταμπάκης (τ), Σκούρτης (ε) και Σταμπολζίεφ (μ). Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε στην Κρήτη (1-4) του Εργοτέλη. Αφοσιώνεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την εξαιρετική του παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα. Εκτός είναι οι τραυματίες Ρόλε (μ) και Μπαντιμπαγκά (ε). Τιμωρημένοι είναι οι Σανκαρέ (α) και Γιαννιώτας (ε). Μακροχρόνια εκτός οι Τορμένα (μ), Κιτόκο (μ).

171. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην Λιβαδειά. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση, το παραδέχθηκε και ο Μάκης Χάβος, που δήλωσε πως κρατάει μόνο τον βαθμό. Δεν έχει ήττα από τα τέλη Σεπτεμβρίου! Εκτός είναι οι Μορένο (ε), Θεοδωρίδης (μ) και Ρουμπουλάκου (μ). Τιμωρημένος είναι ο Μαλεζάς (α). Επιστρέφει από τιμωρία ο Γκαρσία (α). Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, επικράτησε (2-1) της Βέροιας, εντός, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπεργκ στην επιστροφή του Σουηδού στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη αγωνιστική λόγω τραυματισμού. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες, παραμένοντας κοντά στην κορυφή. Ξεκουράστηκαν οι Σίλντενφελντ (α), Μέντες (μ). Εκτός «μάχης» οι Ατζαγκούν (ε), Πράνιτς (μ) και Σπυρόπουλος (α).

172. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΣΤΟΦ

Η Σπαρτάκ Μόσχας ηττήθηκε (1-0), εκτός, από την Λοκομοτίβ, στο ντέρμπι της Μόσχας. Σταμάτησε γι’ αυτήν ένα σερί δύο νικών και τεσσάρων αήττητων αγώνων. Επιστρέφει στο γήπεδό της, όπου είναι αήττητη και θα δώσει εκεί τέσσερα συνεχόμενα ματς στοχεύοντας σε νίκες. Επιστρέφει από τιμωρία ο Παρσίβλιουκ (α). Η Ροστόφ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1), εντός, με την Άμκαρ. Έχει οικονομικά προβλήματα, τιμωρημένο προπονητή και οι παίκτες δεν προπονήθηκαν σωστά τις προηγούμενες ημέρες. Ξανά χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή Ιγκόρ Γκαμούλα. Επιστρέφουν οι Ρέμπκο (μ) και Αμπαζόφ (α).

173. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Η Κάλιαρι προέρχεται από «βαριά» ήττα (0-4) από την Φιορεντίνα, εντός έδρας. Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, έχει όμως την ευκαιρία για διάκριση στο Κύπελλο. Βέβαια, μέχρι τώρα δεν αξιοποιεί καθόλου το γήπεδό της και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, όμως είναι ικανότατη στο σκοράρισμα. Απών μόνο ο τραυματίας Έρικσον. Η Μόντενα, από την άλλη, συνέτριψε (1-4), εκτός έδρας, την Κροτόνε. Σε καταπληκτική φόρμα ο επιθετικός της, Γκρανότσε και η ψυχολογία της ομάδας σε υψηλά επίπεδα. Θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση και αναμένεται να παραταχθεί με βασικούς. Τραυματίας είναι ο μέσος Ακόστι (6/1), στη μόνη σημαντική απουσία της. Από την περίοδο 2001-2002, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, έχουν να αναμετρηθούν οι ομάδες. Ο αγώνας στο «Σαν Ελία» έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, ενώ η Μόντενα νίκησε με 3-0 στο γήπεδό της.

174. ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε (3-0) από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα πραγματοποιώντας αποκαρδιωτική εμφάνιση. Ο Τζενάρο Γκατούζο χαρακτήρισε τους παίκτες μπάντα μουσικής και όχι ομάδα. Δεν έχει νίκη από τα μέσα Οκτωβρίου. Εκτός είναι οι Περογαμβράκης (ε), Κάλαϊτζιτς (μ), Απόνιο (μ) και Μέιτε (α). Τιμωρημένος ο Αντελέγιε (α), εξέτισε κι επιστρέφει ο Τζορτζ (ε). Ο Εργοτέλης, από την άλλη, διασύρθηκε μέσα στο Ηράκλειο από τον Αστέρα Τρίπολης (1-4). Ο Δερμιτζάκης ανέλαβε την ευθύνη, ενώ οι οπαδοί (οι Ντάλτονς) εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση. Τελευταία νίκη στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκτός τέθηκαν ο τραυματίας Αλάν (μ) και ο άρρωστος Βλαχοδήμος (ε).

175. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η Έσμπιεργκ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0), εκτός έδρας, με την Σοντερίσκε. Το Κύπελλο είναι ο μόνος τρόπος για να παίξει η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν στην Ευρώπη, αλλά έχει μεγάλα αμυντικά κενά. Οι Φαν Μπούρεν (ε), Γένσεν (μ), Ράσμουσεν (μ) είναι τραυματίες. Από την άλλη, η Μίντιλαντ νίκησε, εντός έδρας (2-1), την Βέστσιελαντ. Μόνο η κούραση είναι αντίπαλος για την ομάδα του Γκλεν Ρίντερσχολμ, η οποία δείχνει ασταμάτητη, αλλά σε μονό νοκ άουτ ματς όλα γίνονται. Η Μίντιλαντ, πάντως, σκοράρει κατά ριπάς και δεν θα χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει νταμπλ. Οι Χάιντσε (τ), Χέντινσον (μ), Χασάν (ε) είναι τραυματίες. Το παρελθόν είναι μοιρασμένο, αλλά εντός έδρας η Έσμπιεργκ έχει πολύ καλή παράδοση. Μετράει 12 νίκες σε 21 ματς (14 σε 40 συνολικά) έναντι 6 της αντιπάλου της (16 συνολικά).

176. ΛΥΩΝ - ΡΕΜΣ

Η Λυών διασύρθηκε (3-0) από την Σεντ Ετιέν. Ο προπονητής της, Ουμπέρ Φουρνιέ, εργάστηκε στη Ρεμς από το 2009 ως τον περασμένο Ιούνιο. Ξέρει πολύ καλά πώς πρέπει να στήσει την ομάδα του για ν’ αντιδράσει. Απόντες οι Μπίσεβατς (στόπερ, 7/1), Γκουρκίφ (μ, 7/3). Η Ρεμς, από την δική της πλευρά, νίκησε, εντός έδρας (2-1), την Μπαστιά. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα στηριχτεί στην καλή της άμυνα για να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, παρότι η αποστολή της μοιάζει αρκετά δύσκολη. Στόχος της να χαλάσει το παιχνίδι της Λυών. Τραυματίες οι Άλμπαεκ (μ, 7/0), Ντε Πρεβίλ (ε, 8/0).

177. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Η Σαμπντόρια προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Νάπολι, εντός έδρας. Η καλή πορεία στο πρωτάθλημα της άνοιξε την όρεξη για διάκριση και στο Κύπελλο. Έχει την ευκαιρία να προκριθεί, καθώς είναι πολύ δυνατή εντός και υπερέχει σε όλους τους τομείς, αρκεί φυσικά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Στην αντίπερα όχθη, η Μπρέσια έμεινε στο 1-1 με την Τσιταντέλα, παρά το γεγονός ότι για δεύτερο σερί ματς η αντίπαλός της έμεινε με εννέα παίκτες. Βαρύ το κλίμα, καθώς εκτός της κακής αγωνιστικής εικόνας, υπάρχουν τα μόνιμα οικονομικά προβλήματα, οπότε το Κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα. Τραυματίες οι μέσοι Μπούντελ (10/0), Ντόου (1/0), Σοντίνια (8/0) και ο επιθετικός Κόρβια (6/0). Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στη Γένοβα την τελευταία εικοσαετία, όλες για τα πρωταθλήματα της Α’ ή της Β’ Ιταλίας. Η Σαμπντόρια μετράει τέσσερις νίκες και η Μπρέσια μία, ενώ τα γκολ είναι 11-7 υπέρ των «μπλουτσερκιάτι».

178. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Ράγιο Βαγιεκάνο νίκησε, εκτός έδρας (0-1) την Αλμερία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα μετά το τρίποντο και επί της Θέλτα (με το ίδιο σκορ). Διαθέσιμος ο βασικός χαφ Μπαένα, νοκ άουτ ο γκολκίπερ Τόνιο και ο μπακ Ινσούα. Η Βαλένθια από την δική της πλευρά ηττήθηκε στο «Μεστάγια» (0-1) από την Μπαρτσελόνα, δυσκόλεψε ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό τους «μπλαουγκράνα». Λύγισε στην τελευταία φάση του αγώνα και σίγουρα δικαιούταν κάτι καλύτερο, καθώς ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή της, Νούνο Σάντο. Το μίνι σερί των 3 παιχνιδιών δίχως νίκη (0-1-2) έχει προκαλέσει μερική ανησυχία στις τάξεις της. Η Βαλένθια έχει τη «μερίδα του λέοντος» στις αναμετρήσεις της με την Βαγιεκάνο, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης, καθώς μετράει 24 νίκες σε 38 παιχνίδια, με την Ράγιο να έχει 7 (τις 6 εξ αυτών εντός έδρας).

179. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Η Μοντερέι προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Άτλας. Είναι η τρίτη φορά, σε λιγότερο από δύο χρόνια, που συναντάει στον δρόμο της σε ημιτελικό την Κλαμπ Αμέρικα. Οι προκρίσεις, πάντως, είναι στο 1-1. Η ομάδα του Κάρλος Μπάρα δεν πείθει, αλλά έπαιξε καλά με την Άτλας και άξιζε την πρόκριση. Ο Μίερ (α) είναι μόνος τραυματίας. Από την άλλη, η Κλαμπ Αμέρικα νίκησε (1-0), εντός έδρας, την Πούμας. Η φόρμα της δεν είναι ενθαρρυντική. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται κι αν βρει τρόπο να κάνει ένα ξέσπασμα, θα περάσει το εμπόδιο της Μοντερέι. Ο Χοσέ Γκαρσία (α) είναι μόνος τραυματίας.

180. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Η Τολούκα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Τζαγκουάρες, εντός έδρας. Έχει την ευκαιρία για εκδίκηση από την προ δεκαημέρου ήττα στην έδρα της Τίγκρες (2-1). Εκείνη η ήττα έδωσε μειονέκτημα έδρας στην ομάδα του Χοσέ Καρντόσο, που πλέον δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα. Σε πλέι οφ, πάντως, δεν έχουν συναντηθεί για πάνω από μία δεκαετία. Δεν έχει απουσίες. Η Τίγκρες, από την δική της πλευρά, παραχώρησε ισοπαλία (1-1), εντός, στην Πατσούκα. Η επίθεση αποτελεί το μεγάλο της όπλο στο φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι δείχνει φορμαρισμένη, σκοράρει αρκετά εύκολα, αλλά δεν παύει να έχει αμυντικά πρόβλημα κόντρα σε ομάδες που παίζουν επιθετικά όπως η Τολούκα. Δεν υπάρχουν απουσίες.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags