Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Και τώρα με Ρεάλ ή Μπάγερν και με Μπάρτσα ή Παρί!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-10 14:42:00

Κ. Νικολακόπουλος: Και τώρα με Ρεάλ ή Μπάγερν και με Μπάρτσα ή Παρί!

Κ. Νικολακόπουλος: Και τώρα με Ρεάλ ή Μπάγερν και με Μπάρτσα ή Παρί!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει… ευχές για την επόμενη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ!

***Ειλικρινά πάντα είχα την απορία αν ο Ρομπέρτο πίστευε όσα έλεγε στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και στο Μίτσελ ότι του είχαν πει οι πρώην συμπαίκτες του στην Ατλέτικ, όλο αυτό το διάστημα μετά το Ατλέτικο-Ολυμπιακός: ότι δηλαδή η Ατλέτικο θα πήγαινε για διπλό στο Τορίνο.

*** Και για να μην λέτε ότι μιλάω κατόπιν εορτής, να σας θυμίσω ότι μόλις χθες έγραψα σε τούτη εδώ την στήλη, επί λέξει, «εγώ σε μία ισοπαλία θα πόνταρα τα λεφτά μου». Απλά πίστευα ότι θα το έληγαν 1-1, για τα μάτια του κόσμου. Αυτοί δεν κώλωσαν να το φέρουν 0-0. Στυγνά.

*** Αλλά κύρια να σας παραπέμψω στην στήλη της επομένης του Ατλέτικο-Ολυμπιακός, στις 27 Νοεμβρίου. Ο τίτλος ήταν, «θα βολευτούν μια χαρά Γιουβέντους κι Ατλέτικο». Τα έλεγε όλα. Μέσα έγραφα, «η Γιουβέντους είναι τόσο κυνική ομάδα που πιστεύω πως και με ισοπαλία θα βολευτεί. Θα σιγουρέψει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση».

*** Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα ρε παιδιά. Δεν το είχαμε δει το έργο και το 2011 στο Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ 2-3 από 2-1; Κι όταν μετά από δύο χρόνια οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν αντίπαλες τελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και τότε ήθελε η Ντόρτμουντ το διπλό για πρόκριση, το αποτέλεσμα ήταν Μαρσέϊγ-Ντόρτμουντ 1-2…

*** Αλλά επειδή το ποδόσφαιρο καμιά φορά σε εκδικείται, θα γούσταρα πολύ τώρα μία κλήρωση της Γιουβέντους με τη Ρεάλ η, την Μπάγερν. Και της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα η, την Παρί Σεν Ζερμέν.

*** Παρεμπιπτόντως, η ΟΥΕΦΑ τουλάχιστον διασφάλισε χθες κι άρχισαν την ίδια ώρα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους. Είναι κι αυτό μία πρόοδος, αφού το Ολυμπιακός-Άρσεναλ είχε ξεκινήσει νωρίτερα από το Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ τότε…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags