Facebook Pixel Ο Μιχελογιαννάκης κάνει απεργία πείνας... τρώγοντας! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-12-10 21:56:00

Ο Μιχελογιαννάκης κάνει απεργία πείνας... τρώγοντας! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχελογιαννάκης κάνει απεργία πείνας... τρώγοντας! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οταν ο Μιχελογιαννάκης παίρνει κάτι από τη σακούλα για να ξεγελάσει την πείνα...

Μετά τα σχόλια που προκάλεσε η δημοσιοποίηση από το iefimerida.gr των φωτογραφιών του απεργού πείνας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη να αφήνει για λίγο μόνους τους Σύρους μετανάστες στο Σύνταγμα για να πάει σε καφετέρια να πιει τον καφέ του, τώρα έρχεται στο φως ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Στα στιγμιότυπα του βίντεο φαίνεται ο βουλευτής να παίρνει κάτι από μία σακούλα που είναι δίπλα στην κουβέρτα του για να ξεγελάσει την πείνα του. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ολα μπιμπ» και προέρχεται από ζωντανό link στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Ο απεργός πείνας Γιάννης Μιχελογιαννάκης δεν έχει καταλάβει πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής, κάνει μία αυθόρμητη κίνηση και βγάζει κάτι από μία σακούλα που έχει δίπλα στα σκεπάσματά του, μάλλον για να... ξεγελάσει την πείνα του.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται στο σημείο για να καλύψει τη ζωντανή μετάδοση κάνει νόημα στον βουλευτή και του υποδεικνύει να κρύψει πίσω αυτό που πήρε από τη σακούλα που είχε δίπλα του.

Εκείνος ατάραχος ξαναβάζει αυτό που είχε πάρει μέσα στη σακούλα και γυρίζει πρόσωπο στην κάμερα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Το επίμαχο βίντεο


 

Σήμερα, πάντως, ο κ. Μιχελογιαννάκης εθεάθη στα έδρανα της βουλής: Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags