Facebook Pixel «Καυτό» παρασκήνιο από Σαμαρά - Φουρέιρα!
Life
| 2014-12-11 00:35:00

«Καυτό» παρασκήνιο από Σαμαρά - Φουρέιρα!

«Καυτό» παρασκήνιο από Σαμαρά - Φουρέιρα!

Διαβάστε για ποιον λόγο φαίνεται να χώρισε ο διεθνής άσος την πανέμορφη τραγουδίστρια...

Οι φήμες που ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Σαμαρά να έχουν χωρίσει, επιβεβαιώθηκαν από άτομο του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας. Οι δυο τους έβαλαν τέλος στη σχέση τους πριν από ένα μήνα...

Οι δυο τους ήταν μαζί πριν από εφτά χρόνια και τα ξαναβρήκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Αν και η Ελένη πηγαινοερχόταν στην Αγγλία όπου παίζει ο Γιώργος Σαμαράς, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους...

Βέβαια, η απόσταση ίσως δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον χωρισμό!

Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr εδώ και ενάμισι μήνα συναντιέται κρυφά με τον νεαρό εφοπλιστή Σπύρο Λυκούδη. Οι δυο τους όπως μας αποκαλύπτουν πηγές, έδιναν ραντεβού στο σκάφος του εφοπλιστή, που είναι αραγμένο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας, όπως και στη βίλα του στην Άνω Βούλα όλο αυτό το διάστημα ενώ δε δίσταζαν να κάνουν και κοινές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν δέκα μέρες διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίνο. Μάλιστα πήγε να δημιουργηθεί κι ένα επεισόδιο με παπαράτσι που τους εντόπισε και πήγε να τους φωτογραφίσει, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκαν και στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς το 4711.

Η σχέση τους σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεκίνησε να παίρνει άλλη τροπή, όταν είδαν την Ελένη Φουρέιρα να μπαίνει στο μαύρο μεγάλο κυβισμού τζιπ του εφοπλιστή, μετά το τέλος του προγράμματος στο μαγαζί που εμφανίζεται φέτος με τον Νίκο Βέρτη, πριν 1,5 μήνα.

Όπως μαθαίνουμε η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής πέρασαν κι ένα όμορφο τριήμερο μαζί, πριν περίπου 15 μέρες στην Κεφαλονιά, τόπος καταγωγής του Σπύρου Λυκούδη, όπου εκεί διατηρεί το πατρικό του.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Βόμβα Κασιδιάρη με νέο ηχητικό για Σαμαρά! (Audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags