Facebook Pixel Σημεία για ταμείο από Europa League!
| 2014-12-11 13:04:00

Σημεία για ταμείο από Europa League!

Σημεία για ταμείο από Europa League!

Με απόδοση στο 17,00!

Φινάλε σήμερα για φέτος στα ευρωπαϊκά δρώμενα, με την τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον 1ο όμιλο, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ζυρίχη. Στους Γερμανούς αρκεί η ισοπαλία για να προκριθούν, ενώ με νίκη εξασφαλίζουν την πρωτιά στον όμιλο. Η Ζυρίχη με την σειρά της θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, για να προκριθεί εις βάρος της Γκλάντμπαχ. «Τελικός» λοιπόν για τους Ελβετούς οι οποίοι ξεκούρασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές την Κυριακή με αποτέλεσμα να ηττηθούν από την Τουν. Ο τεχνικός της Γκλάντμπαχ, Λουσιέν Φαβρ γνωρίζει πολύ καλά τον σημερινό αντίπαλο του, καθώς πέρασε τέσσερα χρόνια στην Ζυρίχη, με την οποία κατέκτησε τον τελευταίο πρωτάθλημα Ελβετίας. Καμία αξία στον χαμηλό άσο, εναλλακτικά κρατάμε το Over στο 1,60 στην Stoiximan.

Επίδειξη δύναμης από την Σάλτσμπουργκ στον 4ο όμιλο, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, σκορπώντας τον τρόμο στο πέρασμα της. Χωρίς αντίπαλο στα τελευταία, καθάρισε Σέλτικ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εχει σε εξαιρετική κατάσταση τον σκόρερ της Αλαν, ο οποίος θα αγωνιστεί πιθανότητα χωρίς τον αρχισκόρερ Σοριάνο. Ο τελευταίος ήταν άρρωστος και λογικά θα προφυλαχτεί για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ραπίντ. Σκόρερ anytimeoAlanDouglasBorgesdeCarvalho, με απόδοση 1,83 και 17,00 για χατ-τρικ. Ως σημείο επιλέγουμετο 1 & Over3,5 με απόδοση 2,35.

Επλεξε η Βόλφσμπουργκ στην 8ο όμιλο μετά την εντός έδρας ήττα από την Εβερτον την τελευταία αγωνιστική και σήμερα ζητά τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στην Λιλ στην Γαλλία για να μην πλέξει στα περιπέτειες. Τελικός για τους Γάλλους, πρέπει να αναζητήσουν το γκολ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Γερμανοί, πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική ενδεκάδα, επιλογή το αμφίσκορο, το οποίο προσφέρεται στο 1,80 από τηνStoiximan.

Μόνο νίκη θέλει η ΥΒ στον 9ο όμιλο προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ομάδα έδρας, έχει εκμεταλλευτεί πολλάκις στο παρελθόν τον πλαστικό τάπητα που διαθέτει το γήπεδο της. Αντιμετωπίζει σήμερα την Σπάρτα Πράγας, της οποίας αρκεί η ισοπαλία. Προβάδισμα στον άσο, με την ΥΒ να το επιβεβαιώνει πολλές φορές, ειδικά στους ομίλους από το α’ ημίχρονο. Σε καλή τιμή προσφέρεται το Over, με τους Τσέχους να πρέπει να αναζητήσουν το γκολ προκειμένου να μην παίζουν με την φωτιά για 90 λεπτά. Στο 2,50 ο καθαρός άσος, στο 3,90 αυτό από ημίχρονο και στο 1,83 το Over, όλα αυτά στην Stoiximan.

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags