Facebook Pixel 4+1 ερωτικά παιχνίδια για καλύτερο σεξ που ντρέπεται να σου πει
Life
| 2014-12-11 16:40:00

Τα πέντε βρώμικα παιχνίδια που θέλει στο σεξ και ντρέπεται να ζητήσει!

Τα πέντε βρώμικα παιχνίδια που θέλει στο σεξ και ντρέπεται να ζητήσει!

Μπορεί οι άντρες να εκφράζονται ωμά στο κρεβάτι, ωστόσο στην περίπτωση των γυναικών τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ διαφορετικά.

Ακόμα και αν η παρτενέρ σου δεν σου έχει δώσει την εντύπωση πως είναι πρόθυμη να μπει στη διαδικασία πιο... βρώμικων παιχνιδιών, μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως δεν πέρασαν ποτέ από το μυαλό της.

Όσο ρομαντική και μαζεμένη να είναι, στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Μην κολλάς λοιπόν στο φαίνεσθαι και προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει να σου ζητήσει. Και μην ξεχνάς: Αν την κάνεις να ξεπεράσει τα ταμπού της μία φορά, τα ξεπέρασε για πάντα.

Γίνει πιο άγριος στο στοματικό

Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως «γίνε πιο άγριος και πιο... απαιτητικός». Το να κάθεσαι απλά και να απολαμβάνεις τη δική της εργασία δεν της λέει το παραμικρό. Αντιθέτως, θέλει να γίνεις πιο άγριος και να της επιβληθείς για να της δώσεις να καταλάβει πως εσύ είσαι αυτός που ελέγχει το παιχνίδι.

Και το άγριο σεξ;

Το θέλει όσο κι εσύ. Ίσως όχι όλη την ώρα, αλλά μην νομίζεις ότι το ίδιο, συναισθηματικό και γλυκανάλατο σεξ δεν την κάνει να βαριέται. Θέλει να νιώσει πρωταγωνίστρια σε ερωτική ταινία όσο κι εσύ. Είναι πολύ πιθανό να στο ζητήσει με έμμεσο τρόπο και πάλι εσύ να μην πάρεις το μήνυμα. Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι που σου ζητάει όταν τη δεις να σου εμφανίζεται με κορσέ, ζαρτιέρες και ό,τι άλλο πρόστυχο περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα της. Εκμεταλλεύσου το.

Dirty talking για πάντα

Αυτό συνήθως πάει πακέτο με το άγριο σεξ. Θα δυσκολευτεί να κάνει την αρχή γι' αυτό φρόντισε να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά της και να καταλάβεις πότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Περίεργα τουρλώματα, πρόστυχο βλέμμα και η προσπάθειά της να σε κάνει να την... χτυπήσεις σε βάζουν στο νόημα. Προσπαθεί να γίνει «πόρνη» για πάρτη σου και μόνο.

Ώρα για την... πίσω πόρτα

Δεν θα στο πει ξεκάθαρα, ούτε θα στο δείξει τόσο εύκολα. Περιμένει να της το ζητήσεις και βιάζεται να πει το ναι ίσως περισσότερο απ' ο,τι θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να σε θέλει πολύ και να νιώθει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί τόσο στο σεξ όσο και στη ζωή της. Όπως και να έχει πάντως, για να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει αυτή την κουβέντα περί πίσω πόρτας θα πρέπει να... έχει φτάσει στα όριά της.

Καρντάσιαν στη θέση της Καρντάσιαν

Όπερ σημαίνει sex tape με τους δυο σας πρωταγωνιστές. Θέλει να το δοκιμάσει, θέλει να νιώσει τη χαρά του «παρατηρητή» και -κυρίως -θέλει να παρακολουθήσει τη συνεύρεσή σας με σένα αγκαλιά, μόλις τελειώσετε. Μην απορήσεις αν τη δεις έτοιμη να στήσει την κάμερα στην κρεβατοκάμαρά σας και να φροντίσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τα μάτια σου και μόνο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags