Facebook Pixel «Έρχονται λαμπρές ημέρες στην ΑΕΚ»
| 2014-12-13 18:22:00

«Έρχονται λαμπρές ημέρες στην ΑΕΚ»

«Έρχονται λαμπρές ημέρες στην ΑΕΚ»

Αναμφισβήτητα είναι απ΄τους πολυτιμότερους παίκτες της ΑΕΚ σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 με σκοπό η Ένωση να χτίσει πάνω του την άμυνα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η εικόνα, που παρουσίασε στα 10 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμείς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δικαιώνει τους ανθρώπους που εισηγήθηκαν την απόκτησή του και αποδεικνύει ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο στυλοβάτης που χρειάζεται ο Δικέφαλος για να γίνει η ομάδα που οι Ενωσίτες ονειρεύονται. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος αν και βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Super League, επέλεξε να ζήσει την απόλυτη ποδοσφαιρική περιπέτεια, την οποία μόνο ο Δικέφαλος μπορεί να του προσφέρει.

Ο 23χρονος στόπερ της ΑΕΚ στοχεύει πολύ ψηλά! Έχει όνειρα μεγάλα. Και ξέρετε ποιό είναι το σημαντικότερο; Ότι θέλει να τα υλοποιήσει ΟΛΑ με την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο ηγέτης της ενωσίτικης άμυνας μίλησε στο aek-live.gr, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία έστειλε το δικό του μήνυμα στους Ενωσίτες. Κρατώντας χαμηλούς τόνους συνέστησε πρώτα δουλειά και συγκέντρωση (για τον στόχο που έχουμε θέσει) και στη συνέχεια έδωσε την υπόσχεση ότι θα υπηρετεί ΠΑΝΤΑ την ΑΕΚ με όλες του τις δυνάμεις.

Πού έκανες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα;

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε ηλικία 8-9 ετών. Οι Ακαδημίες του Τοξότη Λάρισας ήταν το πρώτο ποδοσφαιρικό μου σπίτι».

Δημήτρη Κολοβέτσιο

Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;

«Η θέση στην οποία αγωνίζομαι συνεχώς. Κεντρικός αμυντικός»

 

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Β” Εθνική, σε έβαλε καθόλου σε σκέψεις πριν υπογράψεις;

«Μιλάμε για ένα τεράστιο σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασε η ΑΕΚ κατάλαβα, ότι πάει να γίνει κάτι πολύ μεγάλο με όρεξη και πολύ μεγάλη αφοσίωση. Μόνο και μόνο που στο τιμόνι της η ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που την αγαπάει όσο κανένας και πρόκειται για τεράστια προσωπικότητα, καταλαβαίνει κανείς, ότι έρχονται λαμπρές μέρες για την ομάδα μας».

 

Είχες άλλες προτάσεις πέραν από αυτή της ΑΕΚ από άλλες ομάδες και της Ελλάδας και από το εξωτερικό;

«Ναι η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά θα ήθελα να μην μπω σε ονόματα για λόγους σεβασμού».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags