Facebook Pixel Να τι έκανε ο Μήτρογλου μετά το γκολ (Pics-vid)
| 2014-12-13 23:11:00

Να τι έκανε ο Μήτρογλου μετά το γκολ (Pics-vid)

Να τι έκανε ο Μήτρογλου μετά το γκολ (Pics-vid)

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού «λύτρωσε» τους Πειραιώτες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όμως και πάλι... έστειλε το μήνυμα του με τον πανηγυρισμό!
 

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ο... ήρωας του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά, καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 91ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-2, ότι ακριβώς συνέβη δηλαδή και πριν από λίγες ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχε κάνει το 3-2 κόντρα στη Μάλμε.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ομοιότητα μεταξύ των δύο γκολ, καθώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Έλληνας στράικερ βρίσκει δίχτυα σε καθοριστικό σημείο και ΔΕΝ πανηγυρίζει. Το έκανε στο ευρωπαϊκό ματς, το έκανε σήμερα και στην Λιβαδειά!

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες, ο Μήτρογλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και απλά τρέχει προς την γωνία, χωρίς ΚΑΝ να χαμογελάει. Τη μόνη στιγμή που... σκάει ένα χαμόγελο, είναι όταν πέφτει πάνω του ο Κασάμι. Μπορεί οι συμπαίκτες του και ο πάγκος να χοροπήδαγαν σαν... τρελοί, όμως ο Κώστας ήταν και πάλι ανέκφραστος, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που τον αμφισβήτησαν πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα!

Δείτε τον!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Απαθανάτισαν γυναίκες την ώρα του οργασμού (ΦΩΤΟ)

















 



Δείτε το βίντεο κι ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags