Facebook Pixel Διάσημες Γυναίκες που γουστάρουν η μια την άλλη
Life
| 2014-12-14 19:07:00

Διάσημες Γυναίκες που γουστάρουν η μια την άλλη

Διάσημες Γυναίκες που γουστάρουν η μια την άλλη

Μη νομιζετε ότι οι γυναίκες δεν αισθάνονται τίποτα όταν βλέπουν άλλες ωραίες τύπισσες... Δείτε ποιές διάσημες δήλωσαν ότι γουστάρουν πολύ κάποια άλλη διάσημη. Από την Katy Perry με την Cheryl Cole έως την Kim Kardashian με την Megan Fox...

Cheryl Cole και Rihanna

Η Cheryl Cole όταν ρωτήθηκε σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, αν έχει φαντασιώσεις για να το κάνει με κάποια διάσημη, απάντησε χωρίς περιστροφές. «Μμμ… Ναι. Τη Rihanna». Όταν πιέστηκε να περιγράψει τη φαντασίωσή της, απάντησε: «Διασκεδάζουμε απίστευτα… Καταλαβαίνετε, όπως ξέρουν οι γυναίκες να περνάνε καλά»! Τα αισθήματα πάντως, είναι αμοιβαία, καθώς και η Rihanna όταν είχε ρωτηθεί αναλόγως είχε απαντήσει: «Η Cheryl Cole είναι πολύ καυτή. Μου αρέσει να τη βλέπω να κάνει δουλειές. Να σφουγγαρίζει το πάτωμα, να σκύβει…».

Katy Perry και Cheryl Cole

Η τραγουδίστρια του I Kissed A Girl συνάντησε την Cole στα πλατό του X Factor και δήλωσε: «Λατρεύω τη Cheryl. Είναι φανταστική. Καμία δεν είναι τόσο όμορφη. Αν ήμουν μόνη μου αυτόν τον καιρό θα κοιμόμουν μαζί της».

Kim Kardashian και Megan Fox

Το 2010 η Kim είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight: «Η Megan Fox είναι τόσο καυτή. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες, αυτήν όμως την έχω ερωτευτεί».

Amber Rose και Nicki Minaj

Οι Amber και Nicki με τους μεγάλους πισινούς είναι φίλες χρόνια. Η Amber όμως προχώρησε λίγο παραπάνω τη φιλία όταν έγραψε στο Twitter. «YOOOO!!!!! Η @nickiminaj έχει μία γαμάτη λάμψη που με τραβάει. Θέλω να της το κάνω! Γαμώ το, δεν μπορώ πια να κρύβομαι».

Nicole Scherzinger και Halle Berry

Η Nicole το 2010 σε μια συνέντευξη στο Maxim, είχε πει για τη Halle Berry: «Είναι καλλονή. Λατρεύω το χαμόγελό της. Μιλάω σαν άντρας, ε; Πρέπει να ξεφύγω από αυτό».

Nicola McLean και Jodie Marsh

Το μοντέλο Nicola αποκάλυψε τα αισθήματά της για την bodybuilder Jodie στο Twitter: «Σ’ ευχαριστώ που σε γουστάρω τόσο πολύ. Lol xxx».

Naya Rivera και Coco Austin

Παίζει μία λεσβία στο σήριαλ Glee και αποκάλυψε τον λεσβιακό πόθο της… Την Coco Austin. «Είμαι κολλημένη με την Coco! Είναι πανέμορφη. Εχει τις καμπύλες που θα έπρεπε να έχει κάθε γυναίκα. Και είναι τόσο γλυκιά».

Daisy Lowe και Kelly Brook

Όταν η Daisy ρωτήθηκε από το περιοδικό GQ αν της αρέσουν οι γυναίκες απάντησε: «Ναι… Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ καυτές. Είμαι μισολεσβία…». Στη συνέχεια περιγράφοντας τη γυναίκα των ονείρων της, φωτογράφισε την Kelly, για την οποία είπε: «Είναι πολύ καυτή».

Emma Stone και Christina Hendricks

Η Emma είπε για την Christina στο περιοδικό The Advocate: «Ό,τι έχει επάνω της μου κάνει. Είναι η γυναίκα που γουστάρω».

Jessie J και Tulisa

Οι δύο τραγουδίστριες κόλλησαν στο Twitter από την αρχή του 2012. Αφού συναντήθηκαν στο Λος Αντζελες άρχισαν να ανταλλάσσουν καυτά μηνύματα αργά τις νύχτες. Η Jessie έγραψε: «Το φόρεμα που φορούσες θα ήταν υπέροχο στο πάτωμα του δωματίου μου»> Σε άλλο μήνυμα έγραφε: «Κοιτάξτε μια καύλα που γνώρισα στο LALA LAND».

Cameron Diaz και Pamela Anderson

Η Cameron όπως και πολλοί άντρες γουστάρει πολύ την Pam. Εχει πει: «Γουστάρω απίστευτα την Pamela Anderson. Είναι πάντοτε καυτή».

Olivia Wilde και Megan Fox

Η Megan έχει πει: «Η Olivia Wilde είναι τόσο σέξι που με κάνει να θέλω να τη "φυλακίσω" ανάμεσα στα γυμνά μου χέρια».

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags