Facebook Pixel Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με Σπυρόπουλο και... διάψευση
| 2014-12-14 22:42:00

Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με Σπυρόπουλο και... διάψευση

Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με Σπυρόπουλο και... διάψευση

Αβέβαιο, τουλάχιστον, φαίνεται το μέλλον του Νίκου Σπυρόπουλου στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τη Βέροια! Διαψεύδει το ζήτημα η ΠΑΕ

Σύμφωνα με το inpaok.com ο Έλληνας μπακ έκανε ντουζ στη διάρκεια του ημιχρόνου και μόλις η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την επανάληψη, ντύθηκε κι έφυγε από το γήπεδο, προφανώς ενοχλημένος από την αντικατάσταση του από τον Ρατς!

Μάταια φυσικά τον περίμεναν στον πάγκο του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, αφού κανονικά οι παίκτες που γίνονται αλλαγή στη συνέχεια παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από τον πάγκο. Ο Σπυρόπουλος δεν εμφανίστηκε ποτέ και φυσικά δεν βρέθηκε στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα!

Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από διοίκηση και τεχνική ηγεσία που θα ασχοληθούν την Δευτέρα με την υπόθεση του και βέβαια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

*Aξίζει να σημειωθεί οτι όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 31χρονο μπακ, αφού συμβαίνει συχνά παίκτες που αντικαθίστανται στο ημίχρονο να μην παρακολουθούν από τον πάγκο το δεύτερο.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:   Τι φοβερό έκανε ο Ιβάν έξω από την Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags