Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-12-15 17:04:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

298.ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Τέλος πήρε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ, που γνώρισε τη συντριβή 4-0 από τον Άγιαξ στην Ολλανδία και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού συνεχίζει να οδηγεί άνετα την κούρσα, διατηρώντας και το αήττητο. Άψογη αμυντική λειτουργία, αφού έχει να δεχθεί γκολ για 595 λεπτά. Στο ΓΣΠ μετράει έξι συνεχόμενα under και έξι συνεχόμενα no goal. Μοναδικός απών ο Χαραλαμπίδης (μ). Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα για την ΑΕΚ Λάρνακας, που πιστοποίησε την ανοδική της πορεία (μια ήττα στους τελευταίους εννέα αγώνες). Εκτός πλάνων οι Καντέ (ε), Μυτίδης (ε), Σίπο (α) και Κυπριανού (μ).

299. ΕΜΠΟΛΙ - ΤΟΡΙΝΟ

Σε ανοδική πορεία η Έμπολι, που απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Νάπολι και έφτασε τα τέσσερα ματς δίχως ήττα. Έτσι, καταφέρνει να διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τραυματίες οι Γκουαρέντε, Λαουρίνι, Ροβίνι, αμφίβολος ο Παρτικόνε. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί η Τορίνο, η οποία μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Κοπεγχάγης στη Δανία, σφράγισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα περνάει… κρίση, αφού είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τραυματίες οι Μπάσα, Μασιέλο, Νοτσερίνο, Μπενάσι, αμφίβολος ο Λαρόντο.

300. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Με ήττα 2-0 από τη Λέγκια στη Βαρσοβία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Τραμπζονσπόρ, αλλά ούτως ή άλλως είχε πάρει την πρόκριση στους «32». Στο πρωτάθλημα, είδε να μπαίνει τέλος στο αήττητο σερί έξι αγώνων, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπεσίκτας. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερες απουσίες. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρίζεσπορ αποτελεί ο Οζντιλέκ, μετά την εντός έδρας ήττα 3-0 από την Καραμπούκσπορ, που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη. Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται. Παραμένει στην προτελευταία θέση με τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας. Απών ο Σοϊλεμεζγκιλέρ (μ).

301. ΤΡΟΥΑ - ΝΙΜ

Η επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα 3-1 και τον αποκλεισμό από τη Νανσί στο Κύπελλο, είναι το ζητούμενο για την Τρουά. Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Τραυματίες οι Μάρτινς Περέιρα (δεξί μπακ, 6/0), Οτόν (μ, 7/0), Νταρμπιόν (μ-ε, 10/0), Κουρ (μ-ε, 13/1), Μπιενβενού (ε, 9/2). Η Νιμ, από την άλλη, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, νικώντας 2-1 την ερασιτεχνική Εντούμ. Τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα παραμένουν και μέσω αυτών προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Απόντες οι Αρέκ (αρ. μπακ, 13/0), Σισοκό (ε, 5/2).

302. ΛΑΤΙΝΑ - ΒΑΡΕΖΕ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Λατίνα, που πήρε το 0-0 στην έδρα της Περούτζια, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει μόνο δύο νίκες και μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με 13 τέρματα σε 17 παιχνίδια. Εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Αντζέλο (11/0) και Εσπόζιτο (5/0). Έναν βαθμό παραπάνω έχει η Βαρέζε, που επίσης προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με τη Βίρτους Εντέλα, αν και βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ. Η άμυνά της είναι για… κλάματα, αφού έχει δεχθεί 30 γκολ σε 17 αγώνες. Νοκ άουτ ο μέσος Κριστιάνο (4/0).

303. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΕΛΤΣΕ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Λα Κορούνια, η οποία γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 εντός έδρας από τη Μάλαγα. Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό της, υποδέχεται την ισόβαθμή της στην τελευταία θέση, Έλτσε. Αν δεν κερδίσει ούτε τώρα, μοιάζει βέβαιη η απομάκρυνση του Βίκτορ Φερνάντεθ από την τεχνική ηγεσία. Αμφίβολη η συμμετοχή του χαφ Φαρίνια (9 συμ.). Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Έλτσε και ο τεχνικός Εσκριμπά νοιώθει ότι σφίγγει ο κλοιός προς το πρόσωπό του. Μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 21 εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά ξέρει ότι πρέπει να πάρει αποτέλεσμα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ροντρίγκες (χαφ, 12 συμ.).

304. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΠΡ

Την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Κράσνονταρ γνώρισε η Έβερτον στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είχε κόστος, αφού είχε εξασφαλίσει εκτός από την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα, έχει χάσει σημαντικό έδαφος, ενώ δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εκτός οι Στόουνς (α., 5/0), Μπάρι (μ., 14/0), αμφίβολοι οι ΜακΚάρθι (μ., 11/0), Γκίμπσον (μ., 3/0), Νέισμιθ (ε., 12/4). Σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η ΚΠΡ, που επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι. Εκτός έδρας είναι τραγική, έχοντας επτά ήττες σε ισάριθμες εξόδους της. Τιμωρημένος είναι ο ηγέτης Όστιν (ε., 14/8). Εκτός και οι Σάντρο (μ., 8/0), Τααράμπτ (μ., 2/0), αμφίβολος ο Κόλκερ (α., 15/1).

305. ΚΙΕΒΟ - ΙΝΤΕΡ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κιέβο, η οποία πέρασε από τη Σαρδηνία, νικώντας 2-0 την Κάλιαρι και μετά από καιρό βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον, μετράει πέντε ματς χωρίς ήττα και η ψυχολογία είναι σε τοπ επίπεδο εν όψει της συνέχειας. Τιμωρημένοι είναι οι Τζουκάνοβιτς και Φρέι. Καμία αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της Ίντερ, παρά την έλευση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος σε πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, έχει μόλις μια νίκη. Πλέον βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -7 από τις θέσεις Ευρώπης. Κάποια στιγμή θα συνέλθει, αλλά το θέμα είναι το πότε. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Ικάρντι, Ντοντό και Ερνάνες.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags