Facebook Pixel Άλλα Ψάχνα έρχονται στο ΟΑΚΑ...
| 2014-12-19 18:17:00

Άλλα Ψάχνα έρχονται στο ΟΑΚΑ...

Άλλα Ψάχνα έρχονται στο ΟΑΚΑ...

Αρκετά… διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου όπου η Ένωση επικράτησε με 3-0 θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή ο Ηρακλής Ψαχνών για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ.

ιο συγκεκριμένα, καταρχάς στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 28 Οκτωβρίου ο Ηρακλής Ψαχνών είχε προπονητή το Γιώργο Κούτση ο οποίος ωστόσο αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας λίγες ημέρες μετά και αντικαταστάτης του μέχρι και σήμερα είναι ο Γιώργος Φοιρός.

Περνώντας στο κομμάτι που αφορά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου από την Εύβοια, παρελθόν από το ρόστερ αποτελούν ήδη ο Βραζιλιάνος Ντιέγκο Λόμπα και ο Κώστας Φλίγκος ενώ ένα βήμα πριν από την έξοδο του Ηρακλή Ψαχνών είναι ο Κροάτης Βίλιμ Ποσίνκοβιτς καθώς και ο Ευθύμης Κοτίτσας. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας των Ψαχνών σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ανεβάσει σύντομα δύο ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ώστε να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο όσο μπορεί το ρόστερ του Γιώργου Φοιρού.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags