Facebook Pixel Θα μας τρελάνει με Κατσουράνη!
| 2014-12-19 21:29:00

Θα μας τρελάνει με Κατσουράνη!

Θα μας τρελάνει με Κατσουράνη!

Και όμως επιστρέφει το όνομα του Κώστα Κατσουράνη και όχι μόνο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Φήμες ότι έχει ήδη κλείσει. Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ...

Ήταν αδιαμφισβήτητο ότι το όνομα του Κώστα Κατσουράνη θα επέστρεφε στα μεταγραφικά σενάρια του ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Το όνομά του πάντα ήταν επίκαιρο στα ενωσίτικα πράγματα. Δεν θυμάστε ότι το καλοκαίρι και πάλι έπαιζε ψηλά στα πρωτοσέλιδα; Τώρα όμως επανέρχεται. Βλέπετε ο 35χρονος Έλληνας μέσος πρόσφατα αποχαιρέτησε την Ινδία όπου αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πιούνε και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά κυκλοφόρησε το έντονο ενδιαφέρον της Ξάνθης να προσθέσει στο ρόστερ της τον πολύπειρο αμυντικό χαφ και οργανωτή. Πιο γρήγορα όμως απ' ότι το περιμέναμε, άρχισε να ακούγεται ότι μπαίνει στο παιχνίδι ΞΑΝΑ και η ΑΕΚ! Ο λόγος; Απ'την Τετάρτη η Ένωση ξέμεινε από κέντρο. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου που σημαίνει ότι θα λείψει καιρό απ'τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κιτρινόμαυρων”. Έτσι η ομάδα του Δικέφαλου αετού χρειάζεται ενίσχυση εκτός απ'την επίθεση αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Πάντως την Πέμπτη διέρρευσε ότι δύο είναι οι λύσεις που εξετάζουν στα Σπάτα. Η μία είναι του Κώστα Κατσουράνη και η άλλη ο επαναπατρισμός και επιστροφή στην ΑΕΚ του Γρηγόρη Μάκου. Ωστόσο, επικρατεί έντονη φημολογία πως ο πρώτος έχει ήδη κλείσει...

Παραδεχθείτε το. Τους έχει τρελάνει όλους η ΑΕΚ με τις επιστροφές πρώην παικτών... Μάλλον η πολυπόθητη αναγέννηση που ετοιμάζεται δεν τροφοδοτείται με... φρέσκα κουλούρια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags