Facebook Pixel Ξεφτίλα για Κατσουράνη: Όρος - ντροπή από ΑΕΚ!
| 2014-12-20 10:30:00

Ξεφτίλα για Κατσουράνη: Όρος - ντροπή από ΑΕΚ!

Ξεφτίλα για Κατσουράνη: Όρος - ντροπή από ΑΕΚ!

ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ να βάλει η "Ένωση" στο συμβόλαιο του 35χρονου άσου!

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του, ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πολυσύνθετος παίκτης, ίσως ο πιο ολοκληρωμένος χαφ που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τα ελληνικά γήπεδα. Έξυπνος, με καλή μεταβίβαση, σκόρερ, οργανωτικός, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει σε τοπ επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αλλά και να διακριθεί για πολλά χρόνια με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004 αλλά και σε δύο τελικές φάσεις Μουντιάλ.

** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Bόμβα: Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, πρωταγωνιστεί σε τσόντα!

Με το όνομά του να "παίζει" έντονα τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ως υποψήφιος για να φορέσει ξανά τη φανέλα της. Οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν για έναν αμυντικό χαφ αυτό το διάστημα, ο Δέλλας θέλει πολύ τον Κατσουράνη στην ομάδα και δεν αποκλείεται να έχουμε... γάμο.

Από την άλλη πλευρά, όμως, όταν ο Σκύλος διαβάζει ότι είναι πολύ πιθανό ο Κατσουράνης να υπογράψει 6μηνο συμβόλαιο με την "Ένωση" και το ερχόμενο καλοκαίρι να κριθεί αν μπορεί να προσφέρει στη Σούπερ Λιγκ, εξοργίζεται!

Ρε παιδιά, για τον Κατσουράνη μιλάμε! Ακόμα κι αν έχει κατεβάσει ταχύτητα τα τελευταία χρόνια, παραμένει ο Κατσουράνης!

Είναι δυνατόν να κριθεί σε έξι μήνες ο "Κατσούρ", αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του στο πρωτάθλημα - φωτιά της... Σούπερ Λιγκ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags