Facebook Pixel Γιουσουφάρα και Εργοτελάρα!
| 2014-12-21 20:07:00

Γιουσουφάρα και Εργοτελάρα!

Γιουσουφάρα και Εργοτελάρα!

Με μια απίστευτη γκολάρα του Γιουσούφ στο 9', ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Παγκρήτιο" και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι κατά την διάρκεια του ματς και δικαίως πήραν την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη που τους δίνει ανάσα στην μάχη της παραμονής και τους φέρνει στους 10 βαθμούς.

Ο Εργοτέλης έδειξε τις... άγριες διαθέσεις του από το ξεκίνημα και με ένα τρομερό σουτ του Γιουσούφ στο 9ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει από νωρίς τα ηνία του ματς.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, καθώς οι γηπεδούχοι έβγαλαν περισσότερη ψυχή στο γήπεδο, καθώς ήταν ένα ματς ζωής και θανάτου για αυτούς, ενώ ο ΠΑΣ έδειξε "άδειος" μετά την "τριάρα" στον ΠΑΟΚ, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των Κρητικών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φίντελεφ, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (Μπουρσέλης 58'), Κοζορώνης, Ρέντζας (Γιοβάνοβιτς 91'), Γιουσούφ, Παμλίδης (Άλαν 70').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Στρούνα (Ναδάλες 73'), Αυγερίκου (Κοροβέσης 46'), Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόσα (Σαπαλίδης 59'), Ίλιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags