Facebook Pixel Αυτός είναι ο παίκτης που δεν χαιρέτησε τον Μίτσελ!
| 2015-01-08 12:30:00

Αυτός είναι ο παίκτης που δεν χαιρέτησε τον Μίτσελ!

Αυτός είναι ο παίκτης που δεν χαιρέτησε τον Μίτσελ!

Μόνος ένας ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να αποχαιρετήσει τον Ισπανό στο "αντίο" του στου Ρέντη. Ποιος είναι και για ποιο λόγο το έκανε; Ο Σκύλος, που όλα τα μυρίζει, έχει το θέμα...

Την Τρίτη ο Μίτσελ πήγε για τελευταία φορά στου Ρέντη προκειμένου να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία. 

Πραγματικός κύριος ο Ισπανός προπονητής είχε χειραψία με όλους τους παίκτες της ομάδας και ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά καλή επιτυχία για τη συνέχεια. 

Όλους τους αποχαιρέτησε ο Μίτσελ πριν αναχωρήσει από το προπονητικό κέντρο εκτός από έναν. Αυτός ήταν ο Αφελάι. Ο Ολλανδός άσος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν μίλησε με τον Ισπανό. Και, φυσικά, υπήρχε λόγος... 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα διατηρούσε ψυχρές σχέσεις με τον Μίτσελ που στην πραγματικότητα ποτέ δεν αποκαταστάθηκαν. Κάτι που φάνηκε και στον αποκλεισμό του παίκτη από την αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά. Μία επιλογή του Μίτσελ που, όπως αποκάλυψε ο SportDog, έκανε έξαλλο μέχρι και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που ο Αφελάι αρνήθηκε να αποχαιρετήσει τον Μίτσελ. Είχε συμβεί και κάτι ακόμα που είχε κάνει τον Ολλανδό να στραβώσει με τον πρώην, πια, προπονητή του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

Την ημέρα που οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το εορταστικό ρεπό, ο Μίτσελ είχε χαιρετήσει όλους παίκτες εκτός από τον Αφελάι. Μία ενέργεια που σαφώς δεν βοήθησε για να έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές και που, βεβαίως, ο Ολλανδός δεν ξέχασε με αποτέλεσμα να ανταποδώσει την αδιαφορία στο "αντίο" του Ισπανού.

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού "τρέλανε" τον Βίτορ Περέιρα και γιατί; Η αποκάλυψη ΕΔΩ  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags