Facebook Pixel Καυτό θέμα: Όσα είδαμε στα μπουζούκια τα Χριστούγεννα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-01-08 18:56:00

Καυτό θέμα: Όσα είδαμε στα μπουζούκια τα Χριστούγεννα! (ΦΩΤΟ)

Καυτό θέμα: Όσα είδαμε στα μπουζούκια τα Χριστούγεννα! (ΦΩΤΟ)

Τάμτα, Φουρέιρα, Αμαρυλλίς και Στέλλα Καλλή έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν αυτές τις γιορτές σέξι. Ποια τα κατάφερε καλύτερα;

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για χουχούλιασμα στον καναπέ με το κορίτσι σου, αλλά αν είσαι μόνος, τι κάνεις; Η απάντηση είναι "Βγαίνεις μέχρι τελικής πτώσης". Εμείς φέτος γυρίσαμε όλα τα μπουζούκια της πόλης και είπαμε να σου κάνουμε ένα ριβιού με τις πιο σέξι παρουσίες πάνω στην πίστα. Και μετά να σε βάλουμε να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη.

 

Τάμτα - Acro 

 


 

Αυτό το κορίτσι το βλέπεις τόσα χρόνια στις πίστες και δεν το βαριέσαι με τίποτα. Πάντα εκεί, με αέρινα και μικροσκοπικά φορεματάκια που δείχνουν πάντα τα υπέροχα και δίμετρα πόδια της. Πάντα εκεί κι εσύ από κάτω να θαυμάζεις.

 

 






 

Ελένη Φουρέιρα - Κέντρο Αθηνών 

 

 

Τι να πούμε για το καλύτερο κορμί της Αθηναϊκής νύχτας; Χορευταρού, με θεσπέσιες αναλογίες και τα κατάλληλα ρούχα για να τις αναδείξουν.

 

 

Αμαρυλλίς - Έναστρον 

 

 

Κλασική αξία στις πίστες πια, το κορίτσι τούτο δεν γινόταν να λείπει από το review μας. 

 

 

Στέλλα Καλλή - Vox

 

 

Όταν σε προϊδεάζω από τον τίτλο ότι σήμερα θα έχει πίστα το μενού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις Στέλλα Καλλή μέσα. Δύο φορέματα αυτά τα Χριστούγεννα, και τα δύο αναδεικνύουν τις καμπύλες της όσο περισσότερο γίνεται και αυτό μας κάνει εμάς από κάτω να ζητάμε λέλουδα και πανέρια το ένα μετά το άλλο. 


Πηγή: yupiii.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags