Facebook Pixel Στον εισαγγελέα ο Ντέμης!
| 2015-01-13 10:54:00

Στον εισαγγελέα ο Ντέμης!

Στον εισαγγελέα ο Ντέμης!

Ο εισαγγελέας Αθηνών, Χάρης Λακαφώσης, έδωσε εντολή να κληθούν για κατάθεση ως ύποπτοι 37 ποδοσφαιρικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Αντώνης Ρέμος...
 

Ως ύποπτοι στον εισαγγελέα Ντέμης-Ρέμος για πλαστές ενημερότητες και ο Μαλόν της Βέροιας για στοιχηματική απάτη

H "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε, όπως διαβάζουμε στο skai.gr, ότι ο εισαγγελέας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης ολοκλήρωσε την έρευνά του για το πόρισμα της Οκονομικής Αστυνομίας που αφορούσε στις 63 πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες 25 ποδοσφαιρικών ομάδων. Ήδη έδωσε εντολή να κληθούν για ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι 37 ποδοσφαιρικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Αντώνης Ρέμος.

Η δικογραφία Λακαφώση υπερβαίνει τις 15.000 σελίδες και ερευνώνται το αδίκημα της πλαστογραφίας για τους παράγοντες των ΠΑΕ και τα αδικήματα της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απάτης για στελέχη, συμβούλους και πρώην προέδρους της ΕΠΟ.

Επίσης η εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές είναι ο Ισπανός αμυντικός ποδοσφαιριστής της Βέροιας που καλείται ως ύποπτος να καταθέσει ανωμοτί, σύμφωνα με την προκαταρκτική που διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου. Με παρέμβαση του μάλιστα ο πρόεδρος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν θα ξαναγωνιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση του απο την δικαιοσύνη

Η UEFA έστειλε στην ΕΠΟ την έκθεση της Sportradar για τον ύποπτο αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροιας (4-1) που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας στις 26 Οκτωβρίου 2014 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η έκθεση ήδη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, ενώ αποκαλύφθηκε και η παρόμοια έκθεση άλλης εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, της Federbet.

Στο συγκεκριμένο παιγνίδι στοιχηματίστηκαν συνολικά 1.1 εκ.ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags