Facebook Pixel Παντρεμένος άσος κάνει τηλεφωνικό σεξ με μοντέλα!
Life
| 2015-01-13 13:00:00

Παντρεμένος άσος κάνει τηλεφωνικό σεξ με μοντέλα!

Παντρεμένος άσος κάνει τηλεφωνικό σεξ με μοντέλα!

Γνωστός αθλητής, μεγάλος μπαλαδόρος, ο οποίος είναι ζευγάρι με διάσημη, ανταλλάσσει πρόστυχα μηνύματα με καυτές υπάρξεις της σόουμπιζ και πρώην εστεμμένες. Ποιος είναι;

Το "πιπεράτο" θέμα φιλοξενεί η στήλη του Νάσου Γουμενίδη, "Nassos Blog", στο gossip-tv. Αφορά έναν γνωστό αθλητή του ποδοσφαίρου που περνάει κρίση στο γάμο του με την επίσης διάσημη σύντροφό του.

Το ζευγάρι, που προσπαθεί να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τα ΜΜΕ, παρουσιάζει ότι είναι μαζί και ερωτευμένο, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται σε διάσταση.

Ο μπαλαδόρος, οποίος είναι φανατικός λάτρης του γυναικείου φύλου, αναζητούσε τις παλιές του κατακτήσεις από το χώρο της μόδας από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε. Συνήθιζε, μάλιστα, να απολαμβάνει το σεξ μέσω τηλεφώνου! Τα νεαρά μοντέλα δεν μπορούσαν να αντισταθούν όταν αντιλαμβάνονταν με ποιον είχαν να κάνουν.

Πλέον, όπως αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος, έχει επανέλθει δυναμικά στο ...σπορ και ενοχλεί συστηματικά με μηνύματα καυτές παρουσίες της σόουμπιζ. Πρόσφατα είχε επικοινωνία με πρώην εστεμμένη, η οποία τώρα είναι παντρεμένη και έσβησε άμεσα τα χυδαία sms για να μην τα δει ο άνδρας της. Η συγκεκριμένη δεν ανταποκρίθηκε στο ερωτικό κάλεσμα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο άλλη επώνυμη, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται, δέχθηκε να παίξει το ερωτικό παιχνίδι του αθλητή.

Όσον αφορά τη σύζυγό του; Πολύ πιθανό να γνωρίζει το βίτσιο του ποδοσφαιριστή, αφού κι αυτή κάνει τη ζωή της αδιαφορώντας για τις σεξουαλικές ανάγκες του άνδρα της.

ΤΣΟΝΤΑ Ιταλίδα παρουσιάστρια σε live show στην τηλεόραση! Θέλεις να πάρει μάτι; Κάνε "κλικ"   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags