Facebook Pixel Στον ΠΑΟΚ ο Μπεν; Μην παίρνετε και όρκο…
| 2015-01-13 23:45:00

Στον ΠΑΟΚ ο Μπεν; Μην παίρνετε και όρκο…

Στον ΠΑΟΚ ο Μπεν; Μην παίρνετε και όρκο…

Τη στιγμή που τα περισσότερα δημοσιεύματα θεωρούν τον Γάλλο άσο "κλεισμένο" από τον Δικέφαλο, πληροφορίες του Σκύλου λένε ότι άλλη μεγάλη ομάδα φλερτάρει για τον παίκτη.

Έχει βουίξει η δημοσιογραφική πιάτσα από το πρωί ότι ο Μοχάμεντ Μπεν βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Βέροια και απομένει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

Αυτό φαίνεται να ισχύει με βάση τις κινήσεις που κάνει ο ξένος εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος έχει επαφές με τον Ζήση Βρύζα. Γιατί την ίδια ώρα ο Έλληνας μάνατζερ του ποδοσφαιριστή φέρεται να ελπίζει για μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού σε άλλη μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", αν ο Μπεν συνεχίσει την καριέρα του εντός συνόρων τότε η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον αποκτήσει είναι ο …Ολυμπιακός!

Μήπως γι΄ αυτό ο ΠΑΟΚ έσπευσε να διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον παίκτη; Mία απλή ερώτηση και συνεχίζουμε…

Ο εν Ελλάδα ατζέντης του ποδοσφαιριστή διατηρεί καλές σχέσεις με τον εκ των υπευθύνων στις μεταγραφές των Ερυθρολεύκων, Πιερ Ισά, ο οποίος έχει πολύ καλή γνώμη για το αστέρι της Βασίλισσας.

Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μπεν στον Ολυμπιακό θα πρέπει να συμβούν και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα να δώσει το "οκ" ο νέος προπονητής, Βίτορ Περέιρα.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή έχουν διαφορετικές προτιμήσεις και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο τέλος. Αν και τη λύση μπορεί να δώσει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- δεν καλύπτεται από την προσφορά του ΠΑΟΚ (ζητάει 200 χιλιάρικα το χρόνο και του δίνουν 130).

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ! Κάποιος να μαζέψει τον Αναστασιάδη, διαβάστε τι είπε σε δηλώσεις του   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags