Facebook Pixel Ύμνοι "Ζοτς" για Ολυμπιακό!
| 2015-01-14 17:24:00

Ύμνοι "Ζοτς" για Ολυμπιακό!

Ύμνοι "Ζοτς" για Ολυμπιακό!

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (16/1, 20:00/Novasports 2) μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που στάθηκε στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, χαρακτηρίζοντας τους ερυθρόλευκους "ομάδα Final 4"

«Όπως λέω κάθε εβδομάδα, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα. Είναι πρωτοπόροι στον όμιλό μας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές, οπότε ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν και ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο head coach της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Από τη μεριά των παικτών, ο Κενάν Σιπάχι τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο αντίπαλός μας είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο αγώνα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σερί νικών, αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και η παρουσία τους θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags