Facebook Pixel Κλάους: «Είδατε τι έγινε, όλοι Τούμπα τώρα»!
| 2015-01-14 23:51:00

Κλάους: «Είδατε τι έγινε, όλοι Τούμπα τώρα»!

Κλάους: «Είδατε τι έγινε, όλοι Τούμπα τώρα»!

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο άσος του ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέταξε... μπηχτές για την διαιτησία μετά το ματς με την Καλλονή, τόνισε πως ο Δικέφαλος παίζει εναντίον όλων και ζήτησε από τον κόσμο να έρθει στην Τουμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είχαμε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια.

Παίξαμε εναντίον όλων. Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο. Πιστεύω να μην ξαναγίνει, έχω πολλά χρόνια να παίξω ως αμυντικό χαφ. Είδα ότι ο Κάτσε δεν συγκρατήθηκε, εγώ αυτό με τις κάρτες φέτος το έχω βελτιώσει και έχω μάθει πολλά. Είναι λογικό να πεις κάτι, είναι στην κρίση του διαιτητή. Έπρεπε να είμαστε όλοι ήρεμοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο θα συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, γιατί οτιδήποτε άλλο κάνει καλό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags