Facebook Pixel Ο Χ. Σωτηρακόπουλος για Μέσι και Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2015-01-15 09:45:00

Ο Χ. Σωτηρακόπουλος για Μέσι και Γιουνάιτεντ!

Ο Χ. Σωτηρακόπουλος για Μέσι και Γιουνάιτεντ!

Μόνο η Μαν. Γιουνάιτεντ θα «άντεχε» τον Μέσι!..

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι την επόμενη χρονιά στη Βαρκελώνη με τις δηλώσεις του τη Δευτέρα και αναζωπύρωσε τα σενάρια για μεταγραφή! Όμως η πικρή αλήθεια για τις ομάδες που ονειρεύονται να τον αποκτήσουν είναι πως όλα αυτά είναι τερτίπια και παιχνίδια που ουσιαστικά αποτελούν μηνύματα αλλά τίποτε ουσιαστικό!

Όμως ας δούμε το απίθανο για μένα σενάριο να φύγει ο Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα! Που θα κατέληγε σε ρεαλιστικό σενάριο; Το βλέπεις και λες πως μόνο δυο κλαμπ μπορούν να δώσουν τα σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει μια τέτοια μετακίνηση χωρίς να μπλοκαριστούν από το FFP της ΟΥΕΦΑ.

Η Ρεάλ που δεν έχει όμως τύχη στο να συμφωνήσει η Μπαρτσελόνα μαζί της γιατί τότε θα έχουμε νέο εμφύλιο πόλεμο στην Ισπανία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα, όχι γιατί δεν τα έχουν - το αντίθετο μάλιστα- άλλα γιατί εάν κάνουν τέτοια κίνηση πρέπει πρώτα να πουλήσουν τουλάχιστον τέσσερις η πέντε πρωτοκλασάτα ονόματα για να συμμαζέψουν τον ισολογισμό τους!

Γενικά πάντως δεν μοιάζει πιθανό το σενάριο να δώσει η Μπαρτσελόνα τον σπουδαιότερο παίκτη που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της και μάλιστα σε μια στιγμή που δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του όπως έδειξε ξεκάθαρα στο επιβλητικό 3-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Όμως αν πραγματικά παίξει σενάριο μετακίνησης του στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο η Γιουνάιτεντ ρεαλιστικά θα μπορούσε να ανοίξει το πουγκί της και να αντέξει να πληρώσει μαζί με τα χρήματα της μεταγραφής σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη! Αλλά οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο θεωρώ πως πραγματικά είναι ελάχιστες και άπλα ο Αργεντινός σταρ κάνει νάζια επιδιώκοντας καλύτερους όρους πιθανώς στο ήδη πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του!

Πηγή: England365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags