Facebook Pixel Έτσι "έφαγαν" τον Μαντζουράκη!
| 2015-01-15 13:15:00

Έτσι "έφαγαν" τον Μαντζουράκη!

Έτσι "έφαγαν" τον Μαντζουράκη!

Λίγη ώρα μετά το διαζύγιο του Έλληνα προπονητή με την Καλλονή, ο SportDog αποκαλύπτει γιατί και πώς η διοίκηση της ομάδας πήρε αυτήν την απόφαση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σα βόμβα έσκασε στη Σούπερ Λίγκα το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Μαντζουράκη με την Καλλονή.

Σήμερα το πρωί ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Προκόπης Καρτάλης, ανακοίνωσε στον Έλληνα τεχνικό ότι είναι απόφαση του προέδρου, Νίκου Μιχαλάκη, να σταματήσουν τη συνεργασία τους.

Το αφεντικό του συλλόγου βρίσκεται, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στο εξωτερικό και δεν ήταν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ειδοποίησε τηλεφωνικά μετά τον αγώνα τον κ. Καρτάλη ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει προπονητή.

Έτσι, ο γενικός διευθυντής διεμήνυσε στον έμπειρο κόουτς την απόφαση του προέδρου και του εξήγησε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί του αλλά ότι πρέπει να σταματήσουν τη συνεργασία τους για το καλό της ομάδας. Μία εξέλιξη που προφανώς δεν άρεσε στον Μαντζουράκη. "Πες στον πρόεδρο ότι τον ευχαριστώ", ήταν τα λόγια του κόουτς που δεν έκρυψε, φυσικά, την πικρία του...

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό χάλασε μετά την ισοπαλία της Καλλονής στη Βέροια (1-1). Μετά από εκείνο το παιχνίδι ο κ. Μιχαλάκης είχε εκφράσει τα παράπονά του προς τον Μαντζουράκη για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ αμυντικά. Ο έμπειρος τεχνικός του είχε εξηγήσει ότι ο βασικός στόχος της Καλλονής είναι η σωτηρία και πως δεν μπορεί να παίζει σε δύσκολες έδρες πιο επιθετικά. Κάτι το οποίο, φυσικά, δεν άρεσε καθόλου στο αφεντικό του συλλόγου που έκανε υπομονή μέχρι τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι η Καλλονή κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι που βρέθηκε μπροστά στο σκορ και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μαντζουράκη.

Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τρόπος που ο Μαντζουράκης ανακοίνωσε στα media το διαζύγιο με την Καλλονή   ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags