Facebook Pixel «Ο Σαββίδης είναι πιο οπαδός από όλους στον ΠΑΟΚ»
| 2015-01-15 17:41:00

«Ο Σαββίδης είναι πιο οπαδός από όλους στον ΠΑΟΚ»

«Ο Σαββίδης είναι πιο οπαδός από όλους στον ΠΑΟΚ»

Ποιος άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Δικέφαλο είπε αυτή την ατάκα και τα... έχωσε άγρια στην διαιτησία; «Το σύστημα ζορίζεται και όταν ζορίζεται, ξεφτιλίζεται»!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 και εξέφρασε τη θέση της "ασπρόμαυρης` ΠΑΕ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να μην ήταν έτοιμος να κοιτάξει το σύστημα στα μάτια τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Η ομάδα φέτος, με πολλή δουλειά το καλοκαίρι, εκπλήσσει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Το σύστημα ζορίζεται και όταν ζορίζεται, ξεφτιλίζεται.

Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του. Το μόνο πάτημα που μπορούμε να δώσουμε σε όλους αυτούς, είναι να κάνουμε εμείς πρώτη τα λάθη. Μην υποτιμούμε τον ίδιο μας τον οργανισμό. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Και θα τα βάλουμε μαζί τους. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, είναι μια εικόνα μιας πρωταθλήτριας ομάδας, στην ουσία της. Όταν αντιμετωπίζεις το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο, κάποια στιγμή θα έρθει και το πρωτάθλημα".

Για το αν η ομάδα μπορεί να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και τους διαιτητές: "Οχι, δεν μπορούμε πάντα να βγάζουμε τέτοια συμπεριφορά, όπως χθες. Όταν όμως δεν κάνουμε σημαία τα δικά μας λάθη και είμαστε όλοι μαζί  και είμαστε συσπειρωμένοι, τότε νομίζω θα παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις".

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη: "Ο Κλάους τα είπε τα πράγματα καλύτερα απ΄ όλους. Δεν πρέπει να σκεπάζουμε τα μηνύματα των παικτών. Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται βοήθεια από όλους μας. Ναι, θα κάνουμε λάθη. Ναι, θα δεχτούμε κριτική, όμως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ακραίες καταστάσεις, πρέπει να έχεις και ακραία συσπείρωση".

Για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή ο Ιβάν Σαβίδης: "Είναι πιο οπαδός από όλους μας. Δεν θα αφήσει την επένδυσή του, το όνειρό του απροστάτευτο. Αλλά παραπάνω πράγματα δεν θα πω".

Για τις κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ: "Σε έναν πόλεμο ή ανταρτοπόλεμο, μερικά πράγματα γίνονται και δεν λέγονται. Εμείς αυτό έχουμε αποφασίσει. Ξέρω ότι δεχόμαστε κριτική γι’ αυτό, αλλά όταν φτάσουμε στο τέλος του πολέμου να καταλάβουν όλοι τι έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ και δεν πρέπει να σας πω τι κινήσεις έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

Μπορώ να δεσμευτώ πως στο τέλος της χρονιάς θα σας πω δέκα παραδείγματα για το τι έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κόντρα στο σύστημα αυτό. Το κλίμα στον κόσμο είναι πως έχουμε 16 τελικούς. Ο πρώτος είναι την Κυριακή, αυτό λέει ο κόσμος και εμείς δεν έχουμε παρά να ζητήσουμε την συσπείρωση όλων".

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα στην Τρίπολη: "Εκτός από τη κακή εμφάνιση της ομάδας, ρόλο παίζει και ο παράγοντας διαιτησίας που δείχνει τα δόντια του σπρώτο δεκάλεπτο. Εμείς προτιμούμε να πούμε πως υπάρχει και αυτός ο παράγοντας. Να το αναδείξουμε, γιατί διαφορετικά θα έπεφταν όλοι πάνω στην ομάδα. Ναι, το παιχνίδι είχε έναν κακό ΠΑΟΚ, αλλά και έναν τραγικό διαιτητή. Δεν έπρεπε να πάει όλη η πίεση στην ομάδα. Επρεπε να βγει προς τα έξω αυτό.

Το μήνυμα μας πρέπει να είναι πως όλοι μαζί θα τους κερδίσουμε όλους. Το αν αποδίδει μια τακτική ή όχι φαίνεται στο τέλος. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και στο τέλος μπορεί πάλι να είναι πρώτος. Όταν είσαι χωρίς συμμάχους, χωρίς δικά σου media, κάποιες φορές πρέπει να βρεις άλλες τακτικές που δεν είχες δοκιμάσει τα προηγούμενα χρόνια».

Για τις μεταγραφές: "Ο ΠΑΟΚ έκανε και θα κάνει κι άλλες μεταγραφές. Πήραμε τον Νομπόα, τον καλύτερο ελεύθερο χαφ παγκοσμίως και έναν παίκτη που πέρασε από το μικροσκόπιο του προπονητή. Θα ήταν καλό να τους έχουμε όλους όσους θέλαμε στις 3 Ιανουαρίου, αλλά μερικά πράγματα δεν γίνονται πάντα έτσι όπως τα θέλεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags