Facebook Pixel Αυτούς θέλει ο Περέιρα στον Ολυμπιακό!
| 2015-01-15 18:06:00

Αυτούς θέλει ο Περέιρα στον Ολυμπιακό!

Αυτούς θέλει ο Περέιρα στον Ολυμπιακό!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην Πορτογαλία για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών τον Γενάρη. Ποιες οι προτάσεις του Βίτορ Περέιρα, ποια τα... εμπόδια.

Νέο ρεπορτάζ της «record» με τίτλο «Κάμπελ και Σιανί οι προτεραιότητες του Βίτορ Περέιρα» αναφέρεται στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Ο Νέτο ήταν ο στόπερ που ήθελε περισσότερο ο Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό, αλλά το γεγονός ότι η Ζενίτ ενδιαφερόταν μόνο για την πώληση του Πορτογάλου αμυντικού -οι Έλληνες ήθελαν τον δανεισμό του- και επίσης επειδή δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στο Europa League (οι Ρώσοι συμμετέχουν στην ίδια διοργάνωση), ανάγκασαν τον προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Η απόκτηση του Γάλλου Μικαέλ Σιανί, στόπερ της Λάτσιο, είναι προτεραιότητα για να ενισχυθεί το κέντρο άμυνας, με τον Αργεντινό Νοβαρέτι της ιταλικής Λάτσιο να είναι ακόμα ένας στόχος. Ωστόσο, ο Βίτορ Περέιρα θέλει επίσης να φέρει τον Κοσταρικανό Τζόελ Κάμπελ στον Πειραιά, είτε με δανεισμό, είτε ακόμα και με αγορά από την Άρσεναλ», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Βόμβα στη showbiz! Η Μελέτη μαζί με άσο του ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags