Facebook Pixel Μεταγραφή - βόμβα για ΠΑΟΚ! Θέλει από Μπενφίκα τον...
| 2015-01-16 11:16:00

Μεταγραφή - βόμβα για ΠΑΟΚ! Θέλει από Μπενφίκα τον...

Μεταγραφή - βόμβα για ΠΑΟΚ! Θέλει από Μπενφίκα τον...

Έτοιμοι για μεγάλο μεταγραφικό ΜΠΑΜ είναι στον Δικέφαλο! Ποιον άσο της Μπενφίκα θέλουν οι Θεσσαλονικείς και γιατί έχουν αρκετές ελπίδες να τον φέρουν στην Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής "Record", ο ΠΑΟΚ έχει επαφές με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του 26χρονου Μίραλεμ Σουλεϊμάνι.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, γνωστό και από την πολυετή του θητεία στον Άγιαξ, ο οποίος δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στους "αετούς", λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη στον περσινό τελικό του Europa League, που τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Δεκέμβριο.

Κάπου εδώ έρχεται και κολλάει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, καθώς ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, δεν τον υπολογίζει άμεσα και θέλει να τον δώσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι σε μια ομάδα για να πάρει ματς στα πόδια του.

Με αυτή την λογική ο Δικέφαλος θα μπορούσε να προσφέρει θέση βασικού στον 26χρονο Σέρβο εξτρέμ και να τον βοηθήσει να βρει τον ρυθμό που του λείπει. Εκτός από τον Άγιαξ και την Μπενφίκα ο Σουλεϊμάνι έχει αγωνιστεί επίσης σε Παρτιζάν και Χέρενφεν.

**Βρύζας: "Μπείτε μέσα ρε!", δάκρυα και Σαλπιγγίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags