Facebook Pixel Τα προκαταρκτικά που θα τον κάνουν τούρμπο!
Life
| 2015-01-17 15:00:00

Τα προκαταρκτικά που θα τον κάνουν τούρμπο!

Τα προκαταρκτικά που θα τον κάνουν τούρμπο!

Πού και πώς να τον αγγίξεις για να του μείνεις αξέχαστη!

Γιατί να μένεις στα ίδια; Πολύ απλές κινήσεις -κομμάτι των σωστών προκαταρκτικών- μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σας ζωή... Έτοιμες;

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου
Οι άντρες είναι απίστευτο πόσο τρελαίνονται με το άγγιγμα κάτω από τα σεντόνια. Θέλουν μια ποικιλία στη διέγερση από την χρήση των χεριών σου. Αντί λοιπόν να κατευθύνεσαι προς μια συγκεκριμένη περιοχή βάλε ποικιλία στα αγγίγματα... έντονο μασάζ, μικρή πίεση με τα νύχια, τσιμπήματα στα οπίσθια, χάδια στον λαιμό. Ναι, ναι!Θα τον εκπλήξεις ευχάριστα!

Χρησιμοποίησε την αναπνοή σου
Δεν είπαμε να κάνετε μόνο ταντρικό σεξ, αλλά για αρχή εκμεταλλεύσου την ζεστή αναπνοή σου! Ξεκίνησε πλησιάζοντας με το στόμα σου το στήθος, το στομάχι του και αφήνοντας μια ζεστή αναπνοή στις περιοχές. Ο ζεστός αέρας δημιουργεί μια ευχάριστη αλλαγή στη θερμοκρασία του σώματός του και αυξάνει την διέγερση!

Παίξε το λίγο σκληρή
Στα προκαταρκτικά συνήθως η γυναίκα αναζητά μια αργή αποπλάνηση. Οι άντρες πάλι θέλουν μια πιο δυναμική προσέγγιση. Συμπέρασμα; Την επόμενη φορά βγάλε το ζωώδες ένστικτό σου και δώσε περισσότερο πάθος στα προκαταρκτικά! Φίλησέ τον ακατάπαυστα και με πάθος τη στιγμή που τα χέρια σου θα περνούν από κάθε σημείο του σώματός του! Απόλαυση στο μάξιμουμ! Θα μας θυμηθείς.

Μην τον αφήνεις να ολοκληρώσει...
Πάμε τώρα στα πιο σκληρά μέτρα! Με το να φέρνεις τον δικό σου στο σημείο να θέλει να τελειώσει, αλλά να τον καθυστερείς κάθε φορά θα του χαρίσεις τον καλύτερο οργασμό. Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να σου εξηγήσουμε πως θα τον σταματήσεις... Θα πρέπει να τραβηχτείς αρκετά δευτερόλεπτα πριν!

Μικρά και πρακτικά όπως μας τα είπαν άντρες...

Polaroids. "Η πρώην μου με άφηνε να την φωτογραφίζω όταν εκείνη ήταν από πάνω. Η αίσθηση ήταν εξαιρετική".
Περούκες. "Η σύντροφός μου αγοράζει περούκες σε περίεργα χρώματα, κόκκινα, ροζ και κάθε φορά είναι σαν να έχει μια διαφορετική προσωπικότητα".
Διχτυωτό καλσόν. "Όταν η κοπέλα μου είπε να της δέσω τα χέρια με το καλσόν και μετά να την ικανοποιήσω το έκανα με πολύ χαρά και δεν ξεχάσω εκείνο το βράδυ".

Καλύτερα πες όχι!

Σιρόπι από σοκολάτα. Ακούγεται τέλειο, αλλά τα σημάδια στα σεντόνια δεν φεύγουν ποτέ!
Ψηλά τακούνια. Σέξι, αλλά μπορεί να χτυπήσεις εσύ ή σύντροφό σου!
Κρέμες και λάδια. Μπορεί να μυρίζουν υπέροχα, αλλά όταν φτάνουν στο στόμα είναι σαν δηλητήριο!

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags