Facebook Pixel Δέκα λόγοι που δεν σου κάθεται...
Life
| 2015-01-17 23:10:00

Δέκα λόγοι που δεν σου κάθεται...

Δέκα λόγοι που δεν σου κάθεται...

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί προτιμάει να κάθεται στο laptop, ή να βλέπει τηλεόραση, ή DVD, από το να κάνει σεξ μαζί σου;

Δεν πρέπει αμέσως να σκεφτείς ότι έχει άλλον... καθώς υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να την κάνουν να μην έχει διάθεση για σεξ. Αιτίες που διορθώνονται, αρκεί να προσπαθήσεις:

1. Μυρίζεις...
Υπαρχουν γυναίκες που γουστάρουν τον αντρικό ιδρώτα, αλλά οι περισσότερες έχουν υπερ-ευαίσθητη όσφρηση, κυρίως στις πιο γόνιμες στιγμές τους. Βούρτσισε τα δόντια σου και κάνε ένα ντους πριν πέσεις στο κρεβάτι. Βάλε και λίγη κολόνια και έτσι θα αυξήσεις την πιθανότητα να αρχίσει να σου κάθεται.

2. Δεν είσαι αρκετά ενεργητικός
Μήπως είσαι αρκετά μαλθακός μέσα στο σπίτι; Κάθεσαι συνέχεια στον καναπέ και βλέπεις όλη την ώρα σίριαλ και ποδόσφαιρο; Στις γυναίκες αρέσει η ενεργητικότητα. Αν η δικιά σου σε βλέπει έτσι ξενερώνει.
3. Δεν την βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού.
Μερικοί θεωρούν ότι δεν και το πιο σέξι πράγμα για μια γυναίκα είναι να βλέπει τον άντρα να σκουπίζει, αλλά το λιγότερο σέξι, είναι να κάνει όλες τις δουλειές μόνη της. Βοηθώντας τη στις δουλειές του σπιτιού, της δίνεις χρόνο να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να βρει τη διάθεση για σεξ.

4. Είσαι βαρετός
Αν κάθε φορά που θέλεις να το κάνετε της λες συνέχεια τα ίδια πράγματα, τότε την κάνεις να βαριέται. Αλλαξε το λίγο και ρώτα τη πράγματα για το σεξ και κυρίως μάθε να έχεις την υπομονή να την ακούς.

5. Εχεις θέμα... αερίων
Μπορεί όταν σου ξεφεύγει καμία, ή όταν ρεύεσαι να γελάτε, αλλά στην πραγματικότητα, αν αυτό γίνει καθημερινότητα, η γυναίκα θα αρχίσει να νοιώθει περίεργα. Φρόντισε να είσαι διακριτικός.

6. Δεν είσαι παρατηρητικός
Αν η γυναίκα σου αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, ή χτένισμα, ή χάσει τρία κιλά, ή φορέσει κάτι καινούργιο και δεν της πεις κάτι, τότε αρχίζει να πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για εκείνη. Προσπάθησε να την παρατηρείς και να της λες ποια αλλαγή σου αρέσει επάνω της. Μην της πεις «Α! Αγόρασες φόρεμα». Πες της καλύτερα, «Αυτό το φόρεμα σε κάνει κορμάρα».

7. Βγάζεις άρνηση
Αν την ακούς συχνά να σου λέει: «Δεν θα σου ξαναπώ τίποτα», τότε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να μην μιλάς τονίζοντας τα αρνητικά σε μια κουβέντα, αλλά με αυτά που λες, να την κάνεις να νοιώθει όμορφα.

8. Την προσβάλλεις
Ποτέ μην κάνεις πλάκα όταν βγαίνετε έξω, λέγοντας στην παρέα για κάποια γκάφα που έκανε, ή να σχολιάζεις την εμφάνισή της ή το μυαλό της. Μην μιλάς για την ακαταστασία της, την αργοπορία της, την σπατάλη της. Θέλει να δείχνεις στην παρέα ότι την εκτιμάς και τη σέβεσαι.

9. Δεν δίνεις σημασία στον εαυτό σου
Οταν έβγαινες στα πρώτα ραντεβού, αρωματιζόσουν, ντυνόσουν καλά, πρόσεχες το σώμα σου, ξυριζόσουν κάθε μέρα. Τώρα πήρες λίγα κιλάκια, έχεις ξεχάσει τι σημαίνει κολόνια, φοράς ό,τι νάναι και ξυρίζεσαι όποτε το θυμηθείς, χωρίς να την ρωτάς αν, τουλάχιστον, την ενοχλούν τα γένια σου. Ρώτα τη για το πως θέλει να σε βλέπει και μην τα "πάρεις" αν σου πει να αρχίσεις λίγη δίαιτα, ή σου ζητήσει να ξυριστείς.

10. Δεν την ρωτάς γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ
Δεν την έχεις ρωτήσει γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ και υποθέτεις ότι είναι κουρασμένη, ή έχει άγχος, ή κάτι παρόμοιο, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις το γιατί. Μπορεί να είναι ένας από τους παραπάνω λόγους, ή κάτι διαφορετικό, όπως η ρουτίνα.

Ψάξτο λίγο το θέμα γιατί μόνο έτσι θα δεις τη σεξουαλική σου ζωή να παίρνει πάλι μπρος.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags