Facebook Pixel Παίκτης του NBA έχασε σε στοίχημα τη σύντροφό του! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-01-17 18:40:00

Παίκτης του NBA έχασε σε στοίχημα τη σύντροφό του! (ΦΩΤΟ)

Παίκτης του NBA έχασε σε στοίχημα τη σύντροφό του! (ΦΩΤΟ)

Ενας φοιτητής από το Ντιτρόιτ έβαλε ένα φοβερό στοίχημα με τον άσο των Σακραμέντο Κινγκς, Νικ Στάουσκας, με έπαθλο την…. εντυπωσιακή σύντροφο του 21χρονου σούτινγκ γκάρντ και τελικά το κέρδισε!

Συγκεκριμένα ο Τζέιμι Γκέρα που σπουδάζει στο Woodhaven High School του Ντιτρόιτ, ρώτησε τον Στάουσκας πόσα retweets θα χρειάζονταν για να δώσει την έγκρισή του στην φίλη του, Tέλορ Αντερσον να βγει ραντεβού μαζί του για χορό.

Ο Στάουσκας απάντησε πως θα επέτρεπε κάτι τέτοιο μόνο αν ο νεαρός φοιτητής κατάφερνε να συγκεντρώσει 10.000 retweets μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο νεαρός ζήτησε βοήθεια από τον κόσμο του twitter και μέσα σε τρεις ώρες κατάφερε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα προς έκπληξη του άσου των Κινγκς! Για να το πετύχει μάλιστα αυτό είχε βοήθεια ακόμα και από παίκτες του NBA και του NFL, όπως παραδέχτηκε η Τέιλορ Άντερσον...

Στον Στάουκας δεν έμεινε άλλη επιλογή από το να "πληρώσει το στοίχημα", διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν θα άφηνε μόνη την Τέιλορ αλλά θα την ακολουθούσε στο χορό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags