Facebook Pixel Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο Παρίσι με έντονο ελληνικό άρωμα (ΦΩΤΟ)
| 2015-01-19 13:53:00

Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο Παρίσι με έντονο ελληνικό άρωμα (ΦΩΤΟ)

Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο Παρίσι με έντονο ελληνικό άρωμα (ΦΩΤΟ)

Το προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελληνική Δράση Αφρικής και την Οργάνωση Entraide διοργάνωσαν μια σειρά εκδηλώσεων στο Παρίσι για τα ορφανά του aids, τα οποία φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο που ίδρυσε η Ελληνική Δράση, στην Ακτή Ελεφαντοστού, με την επωνυμία "ΕΛΛΑΣ" .
 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο “Salons Hoche”, στο “Circle” και στο “Maxim’s” όπου παρευρέθηκαν διεθνείς προσωπικότητες όπως οι Allain Delon, Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida, οι Gipsy Kings, καθώς και εστεμμένοι και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη στέλνοντας το μήνυμα “Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην αγάπη, δικαίωμα στη ζωή”!
 

 

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την Μέρω Κεσσεσίογλου

Η Gina Lollobrigida και η Πρόεδρος της Αϊτής

Μέρω Κεσσεσίογλου, Alain Delon


Ο Νίκος Κωκλώνης και ο Γιώργος Καραβατάκης  της  “Air Fast Tickets”, ήταν αρωγοί στη προσπάθεια της Μέρως Κεσσεσίογλου στα φιλανθρωπικά gala του Παρισιού, η οποία αφιέρωσε όλη της τη ζωή,  χρόνο και μέρος της περιουσίας της για να χτίσει σχολεία και ορφανοτροφεία στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου η ελληνική σημαία κυματίζει στην Αφρική.
 

Νίκος Κοκλώνης, Γιώργος Καραβατάκης


Οι εκπλήξεις των εκδηλώσεων ακολουθούσαν η μία την άλλη, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τους Gipsy Kings, στο θέατρο του “Maxim’s”, ενώ στο “Salons Hoche”, δόθηκε cocktail party όπου εκτέθηκαν έργα Αφρικανών καλλιτεχνών της Ακτής Ελαφαντοστού.

Τέλος στο “Le Circe”, δόθηκε Black Tie Dinner, για τους καλεσμένους που βρίσκονται στο πλευρό της Μέρως Κεσσεσίογλου και στο φιλανθρωπικό της έργο.
Στο πλευρό της, και ο προσωπικός της φίλος, ο σχεδιαστής Pierre Cardin, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα καλεσμένος της  Μέρως Κεσσεσίογλου, για να παρευρεθεί σε gala που θα γίνει στην πρωτεύουσά μας.
 

Gipsy Kings

Πριγκίπισσα Camila de Bourbon, Gina Lollobrigida, Μέρω Κεσσεσίογλου, Μαρκέλλα Παμούκογλου

Albano

Francoise Surel, Pierre Pelegry

Πριγκίπισσα Alexandre de Belgique, Pierre Cardin

Γιώργος και Έλενα Ντάβλα

Monique Raymond, Pierre Cardin

Jean Louis Scherrer, Πριγκίπισσα Milena de Liechtenstein, Nancy Chopard

Monique Raimond, Marie Laure de Villepin


Πηγή: fayscontrol
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags