Facebook Pixel Σκοτάδι, ματσάρα, διαιτησία και... αυτογκολάρα!
| 2015-02-05 22:48:00

Σκοτάδι, ματσάρα, διαιτησία και... αυτογκολάρα!

Σκοτάδι, ματσάρα, διαιτησία και... αυτογκολάρα!

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε 3-2 με 10 παίκτες της καλύτερης Καλλονής, σε ένα ματς που ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση λόγω της διακοπής ρεύματος. Δικαιώς διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για πέναλτι στο 86'!

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, είδαμε στην Κομοτηνή, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς με πολύ άγχος στο φινάλε, παρότι είχαν προηγηθεί και με 3-1 από ένα τρομερό αυτογκόλ!

Καθυστέρηση και γκολ κόντρα στο... χάλι

Το ματς ξεκίνησε μ ε καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών και σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο γεμάτο λάσπες, όμως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν αποφασισμένοι να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Μάλιστα, μόλις στο 15' μετά από κόρνερ και λάθος έξοδο του Χογκ, ο Εμπόου σε κενή εστία έκανε το 1-0, όμως στο 20' ο Μανούσος κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάριση ο Πανθρακικός φόρτσαρε και κατάφερε πριν φύγει το ημίχρονο να πάρει και πάλι προβάδισμα. Στο 42' ο Ιγκόρ κέρδισε πέναλτι από τράβηγμα του Πιπίνη, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έγραψε εύκολα το 2-1.

Αυτογκόλ, πέναλτι και θρίλερ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς στο 50' ο Πανθρακικός έκανε το 3-1 από το... πουθενά. Ο Μπαϊκαρά έβγαλε την σέντρα και ο Τσαμπουρής από λάθος κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς και περιορίστηκαν στην άμυνα, δίνοντας έτσι δικαιώματα στην Καλλονή. Οι φιλοξενούμενοι στο 73' όμως είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς, όταν ο Ηλιάδης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πάνω στην γραμμή και ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Ο Μανούσος έκανε το 3-2 και έβαλε... φωτιά στο ματς.

Στο τελευταίο τέταρτο η Καλλονή πίεσε πάρα πολύ, έψαξε την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Στο 86' μάλιστα «φώναξε» για δεύτερο πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μπαϊκαρά στον Γιορέντε, όμως ο Κύζας δεν έδειξε τίποτα και το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags