Facebook Pixel Ξεγύμνωσε τη "βασίλισσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-07 19:49:00

Ξεγύμνωσε τη "βασίλισσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεγύμνωσε τη "βασίλισσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερα και λίγο ήταν! Καταιγιστική η Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης έκανε... πλάκα στην ανύπαρκτη (κι ελλιπή) Ρεάλ διαλύοντας τη με 4-0! Χρυσή αλλαγή ο Σαούλ με γκολάρα και ασίστ!

Ποιο ντέρμπι; Η Ατλέτικο νίκησε εύκολα 4-0 την ελλιπέστατη (εκτός Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο) Ρεάλ με γκολ των Τιάγκο, Σαούλ, Γκριεζμάν και Μάντζουκιτς, με τον δεύτερο να μπαίνει αλλαγή αντί του τραυματία Κόκε στο 10` και να κάνει όργια με γκολάρα (ανάποδο ψαλίδι) και ασίστ. Τραγική η Ρεάλ, τελείωσε το ματς ουσιαστικά χωρίς να κάνει φάση, με την Ατλέτικο να πιάνει την Μπαρτσελόνα στους 50β. και να μειώνει στο -4!

Σαρωτική Ατλέτικο!

Οι "κολτσονέρος" έκαναν πάρτι στο πρώτο μέρος κόντρα στο "φάντασμα" της Ρεάλ, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ούτε φάση στο ματς! Παρ' όλα αυτά, το ματς ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Ατλέτικο, καθώς στο 10` ο τραυματίας Κόκε έγινε αλλαγή από τον Σαούλ. Όμως στο 14` Ο Μάντζουκιτς έστρωσε την μπάλα στον Τιάγκο, που ήρθε με φόρα, σούταρε από το ύψος της περιοχής και Κασίγιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα για το 1-0!

Πριν προλάβει η Ρεάλ να συνέλθει, στο 18` ο Σικέιρα γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο νεοεισελθών Σαούλ με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 2-0! Η άμυνα των "μπλάνκος" πελαγοδρομούσε, οι γηπεδούχοι διαχειρίζονταν εύκολα το υπέρ τους σκορ και στο 35` ζήτησαν δικαίως πέναλτι για χέρι του Κεντίρα, αλλά ο Μπορμπαλάν είπε "παίζετε"! Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, με την Ατλέτικο να προηγείται δίκαια με 2-0 της Ρεάλ!

Χωρίς φρένο!

Με το γκάζι πατημένο μπήκαν οι παίκτες του Σιμεόνε και στο β` μέρος κόντρα στη... ζαλισμένη Ρεάλ! Ο Γκριεζμάν στο 59` με εντυπωσιακό γυριστό έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, Μιράντα και Τιάγκο στη συνέχεια δεν μπόρεσαν με το κεφάλι, αλλά τελικά το γκολ ήρθε στο 67`! Μετά από σέντρα του Τουράν, ο Σαούλ με το κεφάλι βρήκε Γκριεζμάν, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0! Ο Αντσελότι έκανε και δεύτερη αλλαγή (είχε περάσει ήδη ο Χεσέ στη θέση του Κεντίρα), βάζοντας τον Ιγιαραμέντι για να σώσει ό,τι μπορούσε!

 

 

Ο ήρωας της Ατλέτικο, Σαούλ, τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή με τον Ραούλ Γκαρθία, με τους "ροχιμπλάνκος" πλέον να κάνουν διαχείριση του σκορ και στην εξέδρα να έχουν αρχίσει τα "όλε-όλε"! Το "κερασάκι στην τούρτα" ήρθε στο 89` με τον Φερνάντο Τόρες να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και τον Μάντζουκιτς με καρφωτή κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 4-0!


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (10' Σαούλ) (71' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (77' Τόρες), Μάντζουκιτς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα (46' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρόος, Ίσκο (68' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73' Τσιτσαρίτο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags