Facebook Pixel Δίδυμο από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θέλει ο Δώνης!
| 2015-02-08 13:15:00

Δίδυμο από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θέλει ο Δώνης!

Δίδυμο από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θέλει ο Δώνης!

Έτοιμο έχει το πλάνο 11άδας για την Εθνική ομάδα ο Έλληνας τεχνικός σε περίπτωση που διαδεχθεί τον Ρανιέρι. Πώς θα στελεχώσει την επίθεση και τι σύστημα-έκπληξη σκέφτεται;
 

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τη στιγμή που οι επιλογές των Τιμούρ Κετσπάγια και Σέρχιο Μαρκαριάν φαίνεται ότι έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην κούρσα διαδοχής του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζεται όλο αυτόν τον καιρό για να αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αρνήθηκε πρόταση από τον Ατρόμητο για να αντικαταστήσει τον Σα Πίντο στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για τη "γαλανόλευκη" προκειμένου να είναι πανέτοιμος αν και εφόσον είναι αυτός ο εκλεκτός της ΕΠΟ (αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα στις αρχές της εβδομάδας). Ο 45χρονος κόουτς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής και αναμένεται στην αρχή να βασιστεί σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις.

Ωστόσο, ο Δώνης δεν πρόκειται να κρατήσει τίποτα, όσον αφορά το σύστημα και την τακτική, από τον προκάτοχό του. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την Εθνική με ένα σύστημα με δύο φορ, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια με Ρεχάγκελ και Σάντος στο τιμόνι. Ο ένας επιθετικός θα είναι ο "καθαρός" και θα παίζει, όπως λέμε, μέσα στο "κουτί", ενώ ο δεύτερος θα είναι ο περιφερειακός και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αν θέλετε να περάσουμε και σε ονόματα, σίγουρος για τη γραμμή κρούσης θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έχει ανακτήσει πλέον τη φόρμα του στον Ολυμπιακό και ο Δώνης τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος επιθετικός μπορεί να είναι ο Νίκος Καρέλης του Παναθηναϊκού, για τον οποίο ο 45χρονος προπονητής έχει την καλύτερη γνώμη.

ΠΕΣΙΜΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ σε συνεργάτη του Αναστασιάδη μέσα στην Τούμπα. Όσα δεν γράφτηκαν ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags