Facebook Pixel "Eμείς δεν περιμένουμε δώρα"
| 2015-02-08 23:21:00

"Eμείς δεν περιμένουμε δώρα"

"Eμείς δεν περιμένουμε δώρα"

Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο Ζέκα τόνισε πως η ομάδα δεν περιμένει… δώρα από τους αντιπάλους της και θα πρέπει να σκεφτεί μόνο τη δουλειά που πρέπει να κάνει η ίδια. 

Σε ερώτηση για τη θέση του δεξιού μπακ, απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να παίξει οπουδήποτε για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όμως το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε».
Για τους αγώνες που ακολουθούν: «Είναι δύσκολο να περιμένουμε ένα... δώρο από τους αντιπάλους μας, εμείς θα σκεφτούμε την δουλειά μας και τον επόμενο αγώνα που είναι αρκετά σημαντικός. Κατόπιν θα σκεφτούμε τον αγώνα με τον επόμενο αντίπαλο, όμως τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».
Αν είναι μάθημα ο αγώνας του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε τον πρώτο αγώνα, θα παίξουμε απέναντι στον ΟΦΗ με δύναμη και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη μας εικόνα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως στο μυαλό μας είναι η νίκη και θα κάνουμε το παν για να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τον ρόλο του σαν δεξί μπακ: «Δεν είναι η συνηθισμένη θέση μου, αλλά όπου μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό είτε στην άμυνα, είτε δεξιά, οπουδήποτε, εγώ θα το κάνω. Για μένα σκοπός μου είναι να κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα, αν μου ζητηθεί να συνεχίσω να παίζω στην συγκεκριμένη θέση θα το κάνω».
Αν θα του άρεσε να καθιερωθεί σε ρόλο δεξιού μπακ: «Αν με ρωτάτε είναι καλύτερο να παίζω στην δική μου θέση, αν ο σκοπός είναι να παίζω σαν δεξί μπακ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Αν κρίνετε ότι αυτή η θέση μου είναι η καλύτερη και αποδίδω εκεί, αυτό θα συνεχίσω να κάνω».
Για το σερί του Παναθηναϊκού: «Έχουμε δύναμη όταν παίζουμε στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Όσον αφορά το ντέρμπι, οι φίλαθλοι είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζουν και δεν θα είναι εξαίρεση αυτό το ντέρμπι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags