Facebook Pixel Περέιρα: «Καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»
| 2015-02-08 23:35:00

Περέιρα: «Καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»

Περέιρα: «Καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Βίτορ Περέιρα επέμεινε και στη συνέντευξη Τύπου σε αυτό που είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ισορροπία, αλλά στο δεύτερο είχαμε περισσότερη ποιότητα ήμασταν καλύτεροι και κατά τη γνώμη μου σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ», σχολίασε ο Περέιρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα Τούμπας: «Κατά τη γνώμη μου αυτές οι συνθήκες είναι πολύ φυσιολογικές. Έχω παίξει πολλά τέτοια ντέρμπι στην Πορτογαλία και οι συνθήκες είναι φυσιολογικές. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο, να μην επηρεάζεται το παιχνίδι από τα εξωαγωνιστικά κι αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να μην επηρεαστούν, δεν θέλαμε να διεκδικούμε συνέχεια διακοπές του αγώνα. Δεν ήταν αυτό το σκεπτικό μας, θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και κατά τη γνώμη μου είμαστε καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν σωστό και από τις δύο ομάδες, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω, δεν έγινε κάτι από πλευράς των οπαδών, απλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

 

Ο Βίτορ Περέιρα ρωτήθηκε και για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός κερδίζει μέσα στο γήπεδο… «Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη στιγμή που είμαι στον Ολυμπιακό και μετά. Πιστεύω ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα, πάντα με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και αυτό κάνουμε».

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε με τα όπλα του ότι καλύτερο μπορούσε, Είναι καλή ομάδα, δύσκολος αντίπαλος, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Αυτό που μας στέρησε τη νίκη είναι ότι δεν ήμασταν καλοί στο τελείωμα των φάσεων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags