Facebook Pixel Κουβέντα για την Παναγιά ο Άγγελος!
| 2015-02-08 23:47:00

Κουβέντα για την Παναγιά ο Άγγελος!

Κουβέντα για την Παναγιά ο Άγγελος!

Ο Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, εξήγησε τι συνέβη με την παραίτησή του, απάντησε για τις σχέσεις του με τους Βρύζα – Αγγελίδη και «αποκάλυψε» σε τι υπερτερεί ο Δικέφαλος από τους αντιπάλους του, σε όλες τις ήττες...
 

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός μας έκανε στην ουσία φάση στο πρώτο ημίχρονο από λάθος δικό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν άλλαξε και τα δύο χαφ ήταν καλύτερος και πιο φρέσκος από μας με όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, η επιστροφή της ομάδας ήταν καλή. Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Σταματήσαμε τον κατήφορο της ομάδας. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο Κλάους είχε όλη την εβδομάδα, παραπονέθηκε στο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος μπήκε και από κάποιο σημείο και μετά παίζαμε με δέκα παίκτες», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό. Ήρθε για να πάρει την ισοπαλία. Γνωρίζαμε την δύναμή τους στον άξονα, προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Ο Ρατς ενώ ήταν πολύ καλός στην άμυνα, δεν έδωσε αυτά που περιμέναμε στη δημιουργία. Ο «Σάλπι» κουβαλά ένα πρόβλημα από το καλοκαίρι κάνει κι αυτός την προσπάθειά του. Είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια όχι για το αποτέλεσμα. Όλα θα ήταν πολύ καλύτερα εάν κερδίζαμε και για το πρεστίζ της ομάδας. Είχαμε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν έχει πολλές φάσεις ο Ολυμπιακός έμεινε περισσότερο πίσω και αυτός για να διαχειριστεί καλύτερα την ισοπαλία. Είναι μεγάλες ομάδες είναι ντέρμπι. Για τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα δεν είναι το σήμερα αλλά ότι έχασε τα παιχνίδια εκεί που δεν έπρεπε να χάσει».

 

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε…

Για την παραίτησή του… «Δεν ξέρω πως εσείς καταλάβατε την παραίτηση την δική μου. Μίλησα και με τον μεγαλομέτοχο και του είπα ότι είμαι ο τελευταίας που θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Το έκανα για να του λύσω τα χέρια, ώστε εάν θέλει μία στο εκατομμύριο να το κάνει. Εγώ θα είμαι εδώ όσο θέλει ο ΠΑΟΚ. Εάν δεν θέλει δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η απαραίτητη λοιπόν είχε έναν και μοναδικό λόγο. Για αυτό και είμαι εδώ. Δεν είναι θέμα στήριξης από τον μεγαλομέτοχο. Το καλοκαίρι με φώναξε για να αναλάβω την ομάδα και μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι άψογη. Από 15-16 χρονών που ήρθα στην ομάδα, ποτέ η ομάδα δεν είχε αυτά τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Είναι πληρωμένη, έχει ότι χρειάζεται για να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Θα τα συζητήσουμε, τώρα που είναι εδώ και ο ίδιος και από εκεί και πέρα ποιος θα ακολουθήσει είναι δικό του θέμα. Πρέπει να πούμε μία αλήθεια και η αλήθεια είναι αυτή, Έκανα με προέρθουν η Παναγιά να φυλάει. Πότε θα πληρωθούμε; Τώρα έχουμε αυτή την κατάσταση και δεν το λέω για να χαϊδέψω αυτιά. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα γιατί κάποιο βρίζουν τον μεγαλομέτοχο, τον προπονητή την διοίκηση και τους παίκτες είναι δικό τους θέμα. Εγώ στήριξα ανθρώπους που δεν άξιζαν την στήριξη, αλλά το έκαναν για τον ΠΑΟΚ. Και με έβρισαν για αυτό. Τώρα φυσικά και θα το κάνω περισσότερο. Όταν μία ομάδα έχει δύο συνεχόμενα αρνητικά παιχνίδια και σκαμπανεβάσματα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν είναι η ομάδα που ήταν, το 95% της ευθύνης είναι δικό μου. Ακόμη κι αν οι παίκτες δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι φταίω εγώ, Αν ξενυχτά κάποιος φταίω εγώ, που δεν το έπεισα να είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι. Αν η ομάδα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, γιατί δεν φταίει ο Σαββίδης που είναι στο Ροστόφ και παλεύει για μας, εγώ φταίω και εγώ έπρεπε να παραιτηθώ για να λύσω τα χέρια της διοίκησης».

 

Για την συνεργασία του με την διοίκηση: «Σε ένα σπίτι υπάρχουν δύο παιδιά και έχει το ένα πρόβλημα με το άλλο. Προβλήματα υπάρχουν, σε μία ομάδα είμαστε 35-40 άνθρωποι. Κάπου θα συμφωνήσουμε, κάπου θα διαφωνήσουμε. Δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τόσο τα πράγματα. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό είπα το 1997 και το λέω και τώρα. Καμιά φορά δεν μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Ήμασταν έτσι μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά όλα άρχισαν να μας φταίνε. Και θα μπορούσα να βρω χιλιάδες προβλήματα, αλλά δεν το έκανα. Αν έλεγα ότι έπρεπε να κερδίσουμε θα έλεγα ψέματα. Αν έλεγα ότι έπρεπε να χάσουμε πάλι ψέματα θα έλεγα. Το παιχνίδι σήμερα είναι «χ». Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε μερικές καίριες φάσεις, αλλά ήταν για ισοπαλία. Και γιατί ο ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα ενώ τα έχει όλα.; Πρέπει να τα βρούμε εμείς, αλλά θέλουμε και την συμπαράσταση όλων…»

 

Για τον ψυχολογικό τομέα της ομάδας και την εμφάνιση: «Η ψυχολογία της ομάδας άλλαξε προς το θετικό. Αν είχαμε την εμφάνιση του ΟΦΗ θα τρώγαμε πέντε γκολ. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ εύκολα για τον κόσμο, αλλά και οι άλλοι δουλεύουνε και έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Έπρεπε να κερδίσουμε τον κόσμο μας και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να τον κερδίσει. Ρωτήστε εμένα… Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ και σήμερα, μετά τα αποτελέσματα που είχαμε, υπήρχε ο φόβος και όταν φοβάσαι ούτε να κοιμηθείς μπορείς. Επόμενος είναι ότι έγινε ένα σταμάτημα της ταλαιπωρίας και της κατηφόρας. Θα φανεί στο δρόμο. Κοντός ψαλμός… Η Κυριακή έρχεται. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το ότι δεν χάσαμε, είναι καλό για να ηρεμήσουμε και λίγο. Είναι μόνο τρεις μέρες που πέρασαν. Και σήμερα άλλαξαν τα πράγματα».

 

Για τα τρεξίματα της ομάδας: «Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει τρέξει περισσότερο από όλους. Ακόμη και στα παιχνίδια με την Φιορεντίνα και τον Παναθηναϊκό που χάσαμε, τρέξαμε περισσότερα χιλιόμετρα από τον αντίπαλο. Πολύ εύκολα μπορούν να βγουν συμπεράσματα ότι οι ομάδες του Αναστασιάδη δεν τρέχουν. Δεν είναι αυτό θέμα, αλλά το ότι δεν πάνε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags