Facebook Pixel "Φρίκη μέσα στη Θύρα 7"
| 2017-02-08 08:24:00

"Φρίκη μέσα στη Θύρα 7"

 "Φρίκη μέσα στη Θύρα 7"

Συγκλονιστικό! Ενωσίτης που ήταν μέσα στην τραγωδία της Θύρα 7 διηγείται πώς έζησε τη φρίκη και στέλνει το δικό του μήνυμα για να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά θύματα.

Ανάμεσα στους νεκρούς στην τραγωδία της Θύρας 7 στις 8-2-81 δεν υπήρχαν μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού. Μεταξύ των 21 οπαδών που έχασαν άδικα τη ζωή τους ήταν και 18χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Γεράσιμος Αμίτσης. Ο αδικοχαμένος Ενωσίτης δεν ήταν ο μόνος φίλος του Δικεφάλου που είδε τον αγώνα απ’τη συγκεκριμένη εξέδρα την μαύρη εκείνη μέρα. Και άλλοι Ενωσίτες υπήρξαν μάρτυρες και είδαν με τα μάτια τους οπαδούς να ξεψυχούν στα σκαλιά και στα κάγκελα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο αναγνώστης του ΑΕΚ LIVE, Μιχάλης Ιωαννίδης. Ο Ενωσίτης αδελφός μας διηγήθηκε την συγκλονιστική ιστορία, όπως την έζησε εκείνος και στο τέλος προσπάθησε να στείλει το δικό του διδακτικό μήνυμα.

Τί ίσχυε εκείνη την εποχή για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στα μεγάλα ντέρμπι;

«Τότε έμενα στην Καλλιθέα και ήμουν μέλος του τοπικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ. Μου έδωσαν δύο εισιτήρια και πήγα με ένα φίλο μου. Αλλά μου είπαν ότι δεν κατάφεραν να πάρουν εισιτήρια σε μία θύρα, αλλά μεμονωμένα σε διάφορες θύρες του γηπέδου. Ο Ολυμπιακός δεν του έδωσε εισιτήρια για να πάμε όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ ομαδικά και να κάτσουμε σε μία θύρα».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags