Facebook Pixel Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον Ηρακλή!
| 2015-02-09 20:17:00

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον Ηρακλή!

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στον Ηρακλή!

Παίκτης του Ηρακλή πλέον ο παλιός ερυθρόλευκος αμυντικός!

Ο λόγος για τον Κώστα Ρουγκάλα που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης Β`!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συμβόλαιο διαρκείας 2,5 χρόνων υπέγραψε σήμερα 9 Φεβρουαρίου ο Κώστας Ρουγκάλας. Γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 1993 στην Πάτρα, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Θύελλας Πατρών.

Το 2008 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην ομάδα των νέων. Στην περσινή αγωνιστική περίοδο το πρώτο εξάμηνο δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη(Super League) και στο δεύτερο στον Φωστήρα(Football League).Το καλοκαίρι τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης για την β΄ ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία. Από την Ατλέτικο έμεινε ελεύθερος και αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο στη ομάδα του Ηρακλή.

Ο Κώστας Ρουγκάλας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα δήλωσε:"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή.Θα πρέπει να πώ ότι ξέρω πολύ καλά που έχω έρθει. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και για μένα είναι σημαντικό ότι θα αποτελώ μέλος του.Από την πλεύρα μου υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει άριστο κλίμα στην ομάδα και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για κάθε σύλλογο.Είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής θα κερδίσει την άνοδο στη Super League γιατί εκεί ανήκει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags