Facebook Pixel Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί με Ολυμπιακό
| 2015-02-09 23:17:00

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί με Ολυμπιακό

Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί με Ολυμπιακό

Πρέπει να έχουμε μια καλή Τετάρτη. Χωρίς να ξεχνάμε βέβαια πως η ΑΕΚ δεν είναι φαβορί.

Πως αυτή διπλή σύγκρουση ήρθε νωρίτερα από ότι την περιμέναμε και δεν εννοώ για φέτος αλλά για του χρόνου. Δεν είναι σήμα ηττοπάθειας αυτό αλλά η πραγματικότητα. Φυσικά η ΑΕΚ πρέπει να παίξει και θα παίξει για την πρόκριση. Αυτό προστάζει η ιστορία αλλά κυρίως η δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα και θα πρέπει και αυτή δοκιμασία να αποτελέσει συνέχεια της. Ομως μην ξεχνάμε ποιον έχουμε απέναντι και βέβαια και ποιο σύστημα τον στηρίζει. Και είναι δεδομένο πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια το σύστημα θα δώσει τα ρέστα του. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, σε αυτή την χώρα ζούμε από την μέρα που γεννηθήκαμε και βέβαια ξέρουμε καλά τι γίνεται τα τελευταία χρόνια.

@ Η ΑΕΚ έκανε χθες την τελευταία της προπόνηση με παίκτες βέβαια που ίσως ούτε οι μισοί δεν θα παίξουν την Τετάρτη. Ενα παιχνίδι που το πήρε η ΑΕΚ με το στιλ που πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς και τα ευκολότερα τους γιατί σίγουρα τα Χανιά είναι από τις πιο στρωτές και δυναμικές ομάδες της κατηγορίας οπότε μάλλον από τα πιο δύσκολα της σεζόν ήταν το χθεσινό. Η ΑΕΚ καθάρισε εύκολα παρότι για λίγο μπήκε στην πρίζα από μια φάση που έδειξε γιατί ο Πεταυράκης παραμένει ακόμη ένας παίκτης ανέτοιμος για το πιο υψηλό επίπεδο.

@ Αλλά ας δώσουμε περισσότερο βάρος στα καλά. Να αρχίσω με τον Ανέστη που έκανε πάλι τη σωτήρια απόκρουση στο 0-0 όπως έχει κάνει σε πολλά παιχνίδια φέτος.
Να πάω στον Μπακάκη που έχει φτάσει σχεδόν στο 100% πάλι και στον Λαμπρόπουλο που έβαλε το γκολ του αλλά ήταν και καλός σε όλα τα καθήκοντα του και τώρα που έρχονται τα δύσκολα και θα λείπει μάλλον κι ο Κολοβέτσιος τον θες τον άλλο βασικό κεντρικό αμυντικό σου σε φόρμα. Ο Λαμπρόπουλος είναι σε καλή κατάσταση.

@ Ο Ανάκογλου ήταν όλα τα λεφτά χθες. Είναι σε ανοδική πορεία γενικώς από ένα σημείο και μετά αλλά χθες ήταν ο πιο καθοριστικός και μακράν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Με δύο γκολ, με ωραίες πάσες, με πολύ κίνηση στο κέντρο και ηγετική συμπεριφορά. Σήμερα που είναι μια ωραία μέρα για αυτό το παιδί που τον συμπαθώ και για προσωπικούς λόγους αλλά και γιατί είναι ο νούμερο 1 παίκτης, το πρώτο συμβόλαιο, της αναγέννησης της ΑΕΚ από το μηδέν θα εκφράσω την ευχή αυτό το ματς να είναι το παράδειγμα του. Κι από εδώ και πέρα να προσπαθεί και να καταφέρνει να είναι τόσο σημαντικός και καθοριστικός στα παιχνίδια. Το έχει και μπορεί. Απλά ο ίδιος πρέπει να βάλει τον πήχη ψηλότερα και να τον περάσει. Ενας παίκτης που θέλει να κάνει καριέρα και να αφήσει το στίγμα του σε αυτή την ΑΕΚ των μεγάλων προσδοκιών πρέπει να έχει ως σημείο εκκίνησης μια εμφάνιση σαν χθες και όχι να θεωρεί πως ατό είναι το ταβάνι. Δεν είναι. Μπορεί και παραπάνω. Και με συνέχεια. Οχι σε δύο μήνες. Σε δύο μέρες.

@ Την φόρμα του ξαναβρίσκει και ο Μπαρμπόσα και καλό θα είναι να μείνει σε μια θέση. Αριστερά. Εκεί κάνει τα καλύτερα. Αυτό το πέρα δώθε και οι συνεχείς αλλαγές θέσεων μέσα στον αγώνα δεν ξέρω αν μπερδεύει τον αντίπαλο αλλά σίγουρα επηρεάζει πολλές φορές τον ρυθμό της δικής μας ομάδας. Ο Μπρέσεβιτς έμεινε μακριά από το γκολ αλλά είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και ο Αραβίδης είναι σε καλή κατάσταση από τότε που απελευθερώθηκε παίζοντας και περιφερειακός κυνηγός, στα περισσότερα ματς. Σε ότι αφορά τον Κρισάντους δεν κατάλαβα ειλικρινά ποια η σκοπιμότητα να παίξει αφού δεν έπαιξε σέντερ φορ. Το παιδί είναι φορ. Το να γίνει ο νέος Ντακόλ ή να γυρίζει πίσω να παίρνει την μπάλα από σέντερ μπακ, κι αυτό έγινε χθες, δεν έχει νόημα. Η αλλαγή με τον Μπρέσεβιτς ήταν η απόλυτα λογική κίνηση. Δεν έγινε. Οκ. Πάμε παρακάτω...

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags