Facebook Pixel Πρώην «ερυθρόλευκος» άσος προτάθηκε στην ΑΕΚ!
| 2015-02-09 21:41:00

Πρώην «ερυθρόλευκος» άσος προτάθηκε στην ΑΕΚ!

Πρώην «ερυθρόλευκος» άσος προτάθηκε στην ΑΕΚ!

Ποιος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, προτάθηκε στην Ένωση και γιατί τελικά δεν έγινε η μεταγραφή; Σε ποια ομάδα πήγε; Η απάντηση στον Spordog.

Με αφορμή το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ για το Κύπελλο το οποίο πλησιάζει, θυμηθήκαμε ένα παρασκήνιο που «ακούσαμε» πριν λίγες ημέρες και το οποίο... συνδέει τις δύο ομάδες, αφού πρωταγωνιστής είναι ένας πρώην παίκτης των Πειραιωτών, ο οποίος απασχόλησε τώρα την Ένωση.

Η υπόθεση του πάντως δεν... προχώρησε και η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε πολύ με την περίπτωσή του, αν και αυτός θα ήθελε πάρα πολύ να φορέσει τα κίτρινα.

Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος πριν υπογράψει στην Ξάνθη, προτάθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ, με συμβόλαιο 2.5 ετών. Ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει σε υψηλό επίπεδο, όμως δεν κατάφερε να τους πείσει στην Ένωση πως άξιζε να πάρει μία ευκαιρία.

Το όνομά του πάντως έπεσε στο τραπέζι των μεταγραφών, αφού είναι θεωρείται ένας καλός αμυντικός με σημαντικές εμπειρίες, όμως η υπόθεσή του δεν προχώρησε, καθώς τον «έκοψε» ο Μιλοβάνοβιτς, καθώς δεν «πίστεψε» πως μία τέτοια κίνηση θα βοηθούσε την ομάδα.

Αφού λοιπόν είδε πως δεν έχει... μέλλον με την ΑΕΚ, τότε αποφάσισε να δώσει τα χέρια με την Ξάνθη, με στόχο να αποδείξει πως όσοι τον απέρριψαν, έκαναν μεγάλο λάθος.

Φοβερός Αλέφαντος στον Sportdog: Αυτός είναι ο νέος Τζόρτζεβιτς του Ολυμπιακού!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags