Facebook Pixel Έτσι “έτσουξε” τον Σούλη ο Λαμπρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-10 00:13:00

Έτσι “έτσουξε” τον Σούλη ο Λαμπρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι “έτσουξε” τον Σούλη ο Λαμπρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδίκηση με τον... χειρότερο τρόπο, για ένα παλιό επεισόδιο που είχε σημειωθεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο, πήρε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ματς ΑΕΚ-Χανιά.

Πέρσι, τέτοια εποχή, 10 Φλεβάρη 2014, ο Άρης με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, έδινε μάχη παραμονής και φιλοξενούσε τον Πανιώνιο. Τότε βασικό στόπερ των “κυανέρυθρων” ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που σήμερα αγωνιζεται στην ΑΕΚ. Σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, ο Λαμπρόπουλος πήγε να την πει σε άνθρωπο του Άρη και ο μέγας Σούλης τον άρπαξε απ'το λαιμό. Παρότι το επεισόδιο καταγράφηκε από κάμερες και φωτογραφικά πρακτορεία, ο Παπαδόπουλος έβγαινε την άλλη ημέρα στα ραδιόφωνο και διέψευδε το γεγονός.

Η εκδίκηση του Λαμπρόπουλου ήρθε έναν χρόνο αργότερα. Μόνο που η τύχη τα έφερε έτσι και οι δύο τους υπηρετούσαν διαφορετικές ομάδες. Ο πρώτος την ΑΕΚ και ο δεύτερος τα Χανιά.

Ο 25χρονος στόπερ της Ένωσης σκόραρε το 2-0, αλλά το γκολ που πέτυχε ήταν οφσάιντ. Μάλιστα ο Παπαδόπουλος το ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου. «Μία ομάδα σαν κι εμάς που έχει στόχους δεν πρέπει να τα δέχεται – αν και μου είπαν ότι το δεύτερο γκολ ήταν οφ σάιντ», είπε.

Έτσι λοιπόν έτσουξε ο Λαμπρόπουλος τον Παπαδόπουλο, του έβαλε γκολ και ήταν από οφσάιντ. Θα το βλέπει σε εφιάλτη κάθε βράδυ ο πολύπειρος, πολυνίκης, Έλληνας προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags