Facebook Pixel Άρχισαν τα όργανα; "Έχασε τον έλεγχο ο Άγγελος"!
| 2015-02-10 16:06:00

Άρχισαν τα όργανα; "Έχασε τον έλεγχο ο Άγγελος"!

Άρχισαν τα όργανα; "Έχασε τον έλεγχο ο Άγγελος"!

Ποιος παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για τον Γιώργο Κουλακιώτη, που έπαιξε μπάλα για τέσσερα χρόνια στον Δικέφαλο με επιτυχία, που σχολίασε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Ο Άγγελος Αναστασιάδης δυστυχώς έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια αλλά και σε άλλα θέματα. Είδαμε μέσα στην Καλλονή που πήγε να πάρει την ομάδα και να φύγουν από το γήπεδο, αλλά και μέσα από τις τοποθετήσεις του για δύο παίκτες που ήθελε να φύγουν. Ακόμη ακόμη και η παραίτησή του τέσσερις μέρες πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς».

 

Για την ανάδειξη νέων παικτών όπως ο Τζανδάρης: «Και στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ακόμη και ένας παίκτης το χρόνο να προωθηθεί και να καθιερωθεί είναι πολύ δύσκολο, γιατί αυτά που μετρούν είναι τα αποτελέσματα και αν δεν έρθουν θα κατηγορηθεί ο προπονητής και όλοι θα ξεχάσουν την προώθηση παικτών. Έστω και ένας ή δύο παίκτες αν βγάζει κάθε χρόνο ένας προπονητής είναι επιτυχία πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα με απαιτήσεις και μεγάλη πίεση χρόνου και για αποτελέσματα».

 

Για τους Ρικάρντο Κόστα και Νομπόα: «Ο Ρικάρντο Κόστα είναι ένας έμπειρος παίκτης κάτι που ειδικά για την θέση που αγωνίζεται είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται, όμως χρόνος προσαρμογής και γι’ αυτόν και για το Νομπόα. Αν τους δοθεί θα δείξουν τις δυνατότητές του».

 

Για τα στοιχεία που λείπουν από τον ΠΑΟΚ: «Μόνο ο Αναστασιάδης μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό. Η έλλειψη ενός, δύο ή τριών παικτών που ήταν αναντικατάστατοι όπως οι Τζιόλης, Κάτσε σίγουρα θεωρώ ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο. Όταν μια ομάδα δεν έχει τόσο βάθος στο ρόστερ, η έλλειψη 2-3 σημαντικών παικτών θα προκαλέσει πρόβλημα. Πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα και να συγκεντρωθεί για να πετύχει τον στόχο της 2ης θέσης, αφού αν δεν γίνει αυτό η χρονιά θα είναι αποτυχημένη και καταστροφική».

 

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο αυτό και δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Κανείς δεν το πιστεύει ότι μπορεί να γίνει. Είναι μια ομάδα έμπειρη, αγωνίζεται  πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ δύσκολο να χάσει αυτό το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags